Rejseguide Panama

Panama er et eventyr eventyrland bare venter på at blive opdaget.

Panama ekspansiv regnskove er blandt de rigeste og mest komplekse på planeten. Det er det eneste land, hvor Jaguarer og pumas strejftog kun en kort køretur fra hovedstaden. Dens store, roadless jungle er hjemsted for over 940 registrerede fuglearter og 105 truede arter, herunder brillebjørnen, det mellemamerikanske tapir, den amerikanske krokodille, den karminrøde ara, samt flere ørne arter.

Dette lille, uudnyttet land Panama tilbyder nogle af de fineste dykning, fuglekikkeri, og dybhavsfiskeri i al of the Americas-endnu kun de mest inkarnerede eventyrere er klar over det. Panama prale scoringer af øde palme-foret strande, miles af frodige regnskove, store nationalparker, mystiske mangrover (hvor du vil føle, at du er blevet transporteret tilbage til en tid, hvor dinosaurerne gik på jorden), dampende sky skove, bjerge, vandfald, rasende floder, forladte forter, såvel som ørken.

Morgenmad i El Trapiche

Udforsk det bedste Panama har at tilbyde. Start din dag på en fuld mave og hoved til morgenmad i El Trapiche, en travl diner i El Cangrejo. Her kan du nyde morgenmaden Panama stil og forkæl dig selv med en hjertelig måltid af carimañol-en lækker roll lavet af mosede yucca og proppet med hakket oksekød og kogt æg-og en side af majs tortillas, der mere ligner silverdollar pandekager end taco skaller.

Panama rejseguide

I Panama du kan tilbringe formiddagen dykning i Caribien og om eftermiddagen svømning i Stillehavet. Du kan udforske historiske ruiner af kolonitiden … dykke for Sir Francis Drake førende kiste (angiveligt begravet på havet nær Portobello Bay) … se regnskoven i en antenne sporvogn … ride en bunker ud kano til en indfødt indisk landsby … opdage fjernbetjeningen og mystiske skove i Darién regionen lige på grænsen til Colombia (hvor vejene ender et par miles før grænsen, efterlader dig med en følelse, du har nået slutningen af ​​civilisation) … kommer næse-til-næse med en rød- lodden tamarind abe eller en trio af farverige tukan …
Panama rejseguiden

Heldigvis Panama er et lille land. I en kort en-eller to-ugers tur, kan du se meget af det, denne forskelligartede land har at tilbyde.