Puerto Mogan

Puerto de Mogán er en malerisk resort og fiskerlandsby i kommunen Mogán , sæt ved mundingen af ​​et stejlt dal på den sydvestlige kyst af øen Gran Canaria og tiltrækker mange turister enten at bo eller på dag- besøg. Kanaler, der forbinder lystbådehavnen til fiskerihavnen har ført til den bliver tilnavnet “Lille Venedig” eller ” De Kanariske Øers Venedig ” . Restauranter og barer frynser lystbådehavnen og stranden. På en fredag ​​er der et meget populært marked, der bringer i turister fra hele øen.

Puerto de Mogán har meget få bygninger over to etager høje , og regeringen i Gran Canaria begrænser nye bygninger højere end dette.
Puerto Mogan Rejseguide
Puerto de Mogán kan nås via en ny udvidelse af motorvejen GC1 ( åbnede i marts 2013) , der udløber ved en ny vejkryds lige nord for den udvej på GC -200 vejen, og er også på flere busruter . Bjergene næsten omgiver byområdet af byen.
Puerto de mogan

Puerto Mogan er forbundet med Puerto Rico og Arguineguin af mindre færgeruter fra sin lille havn , og er også en stor stop for oceangående lystbåde begynder deres rejse over Atlanten til Caribien. De mindre , hovedsagelig enetages , boliger og utilgængelige gader er på den nordlige skråninger , de større utilgængelige huse og en firkantet løgn i nordvest, og i nærheden af ​​havnen og mere mod nordøst . Der er en lille lukket stranden, som har gyldent sand importeret fra Sahara . Der er to eller tre hoteller og mange ferielejligheder til udlejning.

Puerto De Mogan set fra fly

Puerto De Mogan set fra fly