Arguineguín

Arguineguín , også Arguinegín er en af ​​de mest befolkede byer langs sydkysten af ​​Gran Canaria, Spanien. Arguineguín er en typisk kanarisk fiskerby, det er hjemsted for mange lokale snarere end at være en turistby . Det er en del af kommunen Mogán og ligger sydvest for Las Palmas.

Arguineguín har flere barer og restauranter , hvor sidstnævnte har specialiseret sig i frisk fisk fanget samme dag. Tirsdag er torvedag (den største på øen) . Arguineguin har en strand og en havn . Turisme er ikke så populær i Arguineguin , som i de større steder som Maspalomas og Playa del Ingles. Feriehoteller dog kan findes i Arguineguín , Marino I, Dorado Beach Club Puerto Atlantico, Sunwing Resort Arguineguin , Green Beach Hotel og Dunas La Canaria at nævne de store.

Arguineguin

Arguineguin

Nordmændene har især taget fiskerby til deres hjerter , og den norske befolkning er ganske stor i vinteren tid. Det kan også skyldes, at den norske skole , norsk kirke og en norsk helsecenter bliver placeret i eller lige uden for Arguineguín . Der er også en norsk læge kontor – placeret på markedspladsen i Arguineguin – og en stor norsk -ejede timeshare feriecenter opkaldt Anfi del Mar , som ligger lige uden for Arguineguín .