Kopaonik

Fakta om skiløb i Kopaonik

Skiferie i Kopaonik

Skiferie i Kopaonik

Skiløb for alle
Kopaonik er et livligt skiområde, hvor sneen dækker bjergene fra november til maj. Resortet byder på begynderpister og børnepasning samt skiskole for de mindste, men har også meget at byde på for rutinerede skiløbere. Resortet har 55 kilometer pister, heraf tre FIS standardpister, samt 20 kilometer langrendsløjper, der alle betjenes af resortets 24 lifte.

Kopaoniks pister er så velforbundede, at skibusser og lange gåture er unødvendige. Liftene har en kapacitet på 32.000 skiløbere i timen, hvilket gør det let og hurtigt at hoppe fra pist til pist.

Balkans største Snow Park ligger også i Kopaonik. Terrænparken er 450 meter lang og indbyder snowboardere og freestyleskiløbere på alle niveauer til leg.

Skiferie i Serbien – sådan!
Det er nemmest og billigst at komme til Kopaonik via Beograd. I skrivende stund findes der direkte fly fra København-Beograd fra cirka 1100 DKK i højsæsonen med Air Serbia og Norwegian, og fra Oslo-Beograd fra cirka 1500 NOK med Norwegian. Kopaonik ligger cirka 4 timers kørsel fra Beograd, og der kører busser mellem de to byer flere gange dagligt. Se køreplan her.

•Total pistelængde: 55 kilometer
•Højde: 1770-2020 meter
•Længste tur: 3,5 kilometer
•21 blå pister, 9 røde pister, 6 sorte pister
•Langrendsløjper: 20 kilometer
•Prisniveau: Skileje: 6 dages leje af ski, støvler samt stave: cirka 450 DKK/495 NOK. Liftkort: 6 dages liftkort i højsæsonen: cirka 722 DKK/793 NOK. Læs mere