Geilo

Geilo i Norge ligger der en 800 meter høj, og har en af de højeste skilifter i verden, der strækker 3.887 meter. Geilo er placeret tre og en halv time fra hovedstaden, samtidig have en god vej-og jernbaneforbindelser til landsbyen. Ligger midt fantastiske sceneri lige ved bredden af Fjord, Geilo er kernen i Norges “Winter Wonderland”. Fastholdelse sit ry som en fremragende familie resort, har Geilo set besøgende fra og uden for Europa siden begyndelsen af 1900’erne. Geilo er stadig uspoleret, med ægte norsk karakter fast intakt.
Med mere end blot skifaciliteterne Geilo er hjemsted for det 4-stjernede Highland Hotel, samt talrige indgivelse af huse, og den berømte Holms Ski Bar. Selv om han primært et skisportssted Geilo tilbyder også kaneture, dyreliv Adventure Tours, ski orienteringsløb, kælkning, sne sko walking, hunde-kælkning, kite-skiing, nat-skiløb, snowboarding, freestyle snowboarding og meget mere.
Geilo ry som en verdens top skisportssteder ligger hovedsageligt i sin evne til at imødekomme familieferier. Med mere end 10.000 familier, besøger skråninger hvert år, også Geilo byder på fremragende undervisning i pakker det refererer til som “Family Starter Pack”. Dette indebærer undervisning for hele din familie for hvad der svarer til $ 200 om dagen. Det betyder, at ikke blot kan hele familien lære sammen, men er betyder også, at familier med ingen skiløb erfaring, kan gå langs og efter den første dag, vil de være i stand til at stå på ski på egen hånd.
Geilo har også øget sit ry blandt snowboardere i de senere år slå ud Lillehammer, Voss og Hemsedal i sit bud at være vært for den norske Snowboarding Championship. Med fire sider af bjerget hver dedikeret til snowboarding og skiløb, er Geilo nu i stand til at kalde sig Norges første skiløb placering til at tilbyde 5 løber dedikeret til snowboarding. Med 110 kører i alt, har Geilo 14% ekspert giver erfarne skiløbere til at more sig på pisterne, og samtidig opretholde resten af sine faciliteter for mellemprodukter og begyndere, der tegner sig for en større del af deres årlige besøgende. Geilo byder også på enestående værdi for pengene med ugentlige familie pakker startende fra $ 1000 inklusive indlogering, bed and breakfast. Det element, der skiller sig ud mest om Geilo er den måde, det ifølge finder familier med vuggestuer, familie diners, og især deres jule bonanza, som omfatter Santa besøger skråninger med hans rensdyr juledag, og tiden op til jul. Geilo aldrig undlader at være fuldt bookede til jul, med så mange familier vælger at bringe deres børn sammen for at opleve julen i denne winter wonderland.
Geilo
Selv Geilo byder på fantastiske familie pakker, ville det være urimeligt at sige, at Geilo er begrænset til familie ferier. Geilo har vært meget alvorlige internationale sportsbegivenheder, samt at det er den uddannelse jorden af den nationale snowboarding og skiløb hold. Geilo er tilgængelig fra august / september hele vejen igennem til slutningen af marts og overvejer også at investere i “Avalanche Teknologi”, der genererer sne fra vand til at give 24/365 skiløb. Hvis du aldrig har været til Geilo så vil jeg anbefale, at du giver det en go, selvom familien billede kan stille visse folk ud at besøge skråning vil jeg foreslå, at tjekke den ud, er den bedste ting at gøre. Fra deres hjemmeside er det klart at se, at konsekvent snefald, og en god variation i vanskeligheder af kørsler, Geilo er et anlæg, der virkelig kan tage højde for alle, fra begyndere til professionelle.
Det har mange store muligheder for overnatning, og med gode travel links samt deres virkelig er ingen undskyldning for ikke håbe på et fly og gå til Geilo i dag. Med tusindvis af mennesker på pisterne, fra forskellige lande og forskellige baggrunde Geilo er velegnet til familier og teenagere ens. Med individuelle prisplaner startende fra $ 350 om ugen, og kendte DJs spiller på lokale klub spillesteder Geilo er også ved at blive meget populær blandt de teenagere, der ville have tidligere set Ibiza som det eneste sted at blive set på ferie.