Kvarner

Takket være sine milde vintre og varme somre, er Kvarner i Kroatien langsomt blevet en yderst populær destination for rejsende. Beliggende i Middelhavet, har Kvarner været i stand til at udvide sin turisme bund og samtidig opretholde en solid industri at understøtte økonomien. Hvis du planlægger at tage en tur til Kvarner, her er tre steder, hvor du skal sørge for at du ikke går glip af:


Krk: Krk er en ø beliggende i Kvarner bugten. Det er en af de største øer i dette område, som befinder sig på en størrelse på cirka 409 kvadratkilometer. Et interessant faktum om Krk er, at det modtager mere end 20 til 500 solskinstimer om året. Hvis du er i stand til at gøre det til Krk, så sørg for at besøge Cave Biserujka, Bay Soline og Kosljun. Populære aktiviteter på øen Krk omfatter dykning, vandreture, forskellige sportsgrene og en række eventyr aktiviteter, herunder mountainbiking, havkajak og trekking.


Rab: Rab har en yderst enestående landskab. På den nordøstlige side af øen er landskabet det meste nøgne. Men på den sydvestlige side af øen er landskabet dækket med grønne fyrreskove. Rab er blevet en yderst populær sted for rejsende på grund af dens betagende strande og mange arrangementer, som omfatter Rab Middelalder Festival og Rab arbalest turnering.
Opatija: Opatija, der er kendt som Pearl af Adriaterhavet, er placeret under et bjerg og siden til en naturpark. Uanset om du ønsker at holde ferie i sommer eller vinter, Opatija har en masse gode ting at byde på. Opatija er kendt for sine parker, strande, rustikke østrigske villaer, strandpromenade og selvfølgelig sin naturlige skønhed. Hvis du nyde kulturelle aktiviteter, Opatija tilbyder mange en af en slags kulturelle begivenheder som udstillinger, festivaler og indendørs og udendørs koncerter.
Kvarner