Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx har Alpeidyl, forrygende OL-pister omkranset af stort liftsystem uden nævneværdige liftkøer.

God mad og tætliggende huse præger Sauze d’Oulx, som emmer af italiensk alpeidyl. Her kan du træne pukler på Alberto Tombas hjemmebane og stå på ski til Frankrig. Og så kan du finde brede velpræparerede boulevarder til ethvert niveau. Begiv dig ud på Mælkevejen – La Via Lattea – som italienerne kalder området. Den italienske udgave af Mælkevejen strækker sig fra Sauze d’Oulx over Sestrières og videre til den sydligere del af de franske alper.

Sauze_d'Oulx

Skiløbere kan glæde sig over et liftsystem, hvor transporten foregår stort set uden ventetid. Selve byen, Sauze d’Oulx, dufter langt væk af Italien. Husene læner sig tæt op ad hinanden i den gamle bydel, og kun tålmodige bilister lister bilen igennem de smalle gyder og gader.

Duften af krydderier og velkendte italienske retter strømmer fra restauranterne, og alpeidyllen fører i høj grad tankerne hen på Lady og vagabonden. Den hyggelige alpestemning fra byen har også spredt sig til de lejligheder, som byen tilbyder sine gæster i Sauze d’Oulx. Størstedelen ligger i hjertet af Sauze d’Oulx, men ikke langt fra lifterne.