Cervinia

Skiløbet i Cervinia hører til det højeste i Europa. Derudover får du brede boulevarder og en fantastisk udsigt til Matterhorn. Movement Travels tilbyder både hotelværelser og lejligheder, som nyder godt af områdets høje standard.
Cervinia
Med Cervinia som udgangspunkt, har norditalienerne i mere end en menneskealder udforsket højderne og ikke mindst bjerget, der har givet byen sit navn – Il Cervino – som italienerne kalder Matterhorn.

På grænsen mellem Italien og Schweiz ligger denne sagnomspundne top, genkendelig fra schweizerchokoladen Toblerone. Den trekantede spids er vartegn for hele området, der byder på fascinerende skiløb med udsigt til flere af Europas højeste og mest klassiske toppe. Og her er noget for enhver smag. Pisterne i selve Cervinia frister primært begyndere og let øvede, mens fanatiske skiløbere med vovelyst i blodårerne hellere begiver sig til Zermatt på den schweiziske side af grænsen.

Ikke overraskende råder Cervinia over Europas højest beliggende liftstation. Fra toppen af kabinen i 3.883 meters højde kan man på Piccolo Cervino nyde udsigten til Mont Blanc. Herfra kan man så tage turen ned til Cervinia, der falder hele 1430 højdemeter. Go’ tur!

Ferie i Campitello
Campitello