Campitello

Tyrolerstemning i det italienske med uendelige pistekilometer i de storslåede Dolomitter

En blanding af italiensk charme og østrigsk grundighed er måden hvorpå mange oplever Val di Fassa-dalen i de italienske Dolomitter, hvor vi har fundet en lille perle, der fænger ved første besøg. Med udsigt til Sassolungotoppen ligger Campitello – en hyggelig lille alpeby med masser af charme og kun få turister.
Campitello
Her oplever du italienerne på slap line i en hyggelig flække, som mere af alt ligner en landsby end et skisportssted i et af verdens mest eftertragtede områder.

Fra Campitello får du 400 kilometer piste serveret direkte i støvlerne. Men der er mere endnu.
Som en del af verdens største sammenhængende skiområde – Superski Dolomitti – kan du ved få bustransporter udvide pistelængden med 700 kilometer til sammenlagt 1180. Der skulle være rigeligt til en hel uge…

Campitello nyder godt af et avanceret og meget moderne liftsystem. Allerede fra november sprøjter de nyeste snekanoner kunstig nedbør på pisterne, og du behøver derfor aldrig frygte for manglende sne. Så det er bare med at spænde skiene på. Fra centrum af Campitello springer du på gondolliften, som bringer dig til toppen af Col Rodella i 2404 meters højde – i løbet af to brillepudsninger og et kig på pistekortet.