Capri øen

Capri Øen har gennem tiderne været besøgt af alt fra romerske kejsere til forfattere, filmstjerner og ikke mindst det internationale jetset, der i dag ejer mange af øens huse, hvilket giver øen et skær af eksklusivitet.

Brug eksempelvis din tid i Capri By, hvor du kan kigge nærmere på de elegante butikker, hoteller og restauranter, der ligger langs de snoede gader. Fra en café på Piazza Umberto med den lille, hvide kirke kan du sidde og følge med i bylivet, beundre de farverige haver og nyde den fantastiske udsigt over klipperne “I Faraglioni“ og den lille havn Marina Grande.

Capri

Capri

Du kan også opleve lidt mere af øen og eksempelvis gå en tur til den gamle kejservilla Villa Jovis, der har tilhørt kejser Tiberius. Vandreturen kræver gode ben og tager omkring en time hver vej. Eller måske fristes du til at tage en tur med de lokale fiskere til “Grotta Azurra“, den blå grotte, som er verdensberømt for det smukke blå vand. Du kan også sætte kursen mod den lille by Anacapri i 270 meters højde, hvor man finder Villa San Michele, en fantastisk villa opført af den svenske doktor og forfatter Axel Munthe. Villaen, der er bygget oven på ruinerne af en romersk villa, er imponerende og har et fantastisk haveanlæg med terrasser, hvorfra der er uforglemmelige udsigter over øen, Sorrentohalvøen og Vesuv.