Chennai

Rejseguide til Chennai i Indien et kalejdoskop af kultur

Chennai er centrum for den hinduistiske tradition Bharata Natyam (klassisk dans) kunsten at templet skulptur også kommer fra denne del af landet, og giver udtryk for både fromhed og de kunstneriske færdigheder det tamilske folk. Chennai er hjemsted for den antikke dravidiske civilisation, en af ​​de ældste velformulerede kulturer i verden. Det er en by, hvor landskabet fra fortiden lever nemt med nyere historie.

Denne travlt, effektiv metropol er en god center for at planlægge en rejse over det sydlige Indien. Gør brug af den internationale og indenlandske lufthavn og den massive netværk af tog og busser.

Venlighed, oprigtighed og farvepragt af de mennesker kan langsomt blive absorberet, mens du tager en spadseretur over den sandede strækning af stranden kendt som Marina, eller besøger Fort St. George, bygget af den britiske East India Company. Så mange af gadenavnene afspejler byens lange samarbejde med andre kulturer; Kina Bazar Road, armensk Street, portugisisk Church Street for eksempel. I 78 e.Kr. blev apostlen St. Thomas martyrdøden i byen, men den kristne tro nu finder yndefulde udtryk i de mange kirker, især San Thome-katedralen.

[sibling-pages]

Rejseguide til Chennai i Indien et kalejdoskop af kultur

Se hele panorama fra Chennai fyrtårn, eller opleve kulturen fra jorden i templerne, gallerier eller museer. Afværge i enhver retning fra Chennai – selv øst over den Bengalske Bugt med båd eller fly til Port Blair på Andaman-øerne, et paradis øhav, frodige og skovklædte, hjemsted for nogle af de mest eksotiske plante-liv i verden. Det krystalklare vand glitre med tropiske fisk, og øerne er berømte for deres koraller og vand-sportsfaciliteter.

Nord for Chennai er den store delstat Andhra Pradesh, rig på arkæologiske og arkitektoniske skatte. Hovedstaden, Hyderabad, var engang hjemsted for de sagnomspundne Nizams. Det Charminar er et nationalt symbol, og Salar Jung Museum en rig repository af Raj.