Lhaviyani

 

Billige flybilletter til Male på Maldiverne

Øen Maafilaafushi blev genhuset i 1980’erne for at aflaste den manglende jord tilgængelighed i Malé. Øen engang fungerede som hovedstad for den separatistiske Kongeriget Boduthiladhunmathi. I Mohamed Rannabadeyri Thakuru med hjælp af Adhi Raja af Cannanore angrebet Male ‘og forsøgte at vælte rige Ibrahim Kalaafaanu (Sultan Ibrahim III 1585-1609) i Men at være ude af stand til at tage kontrol over hovedstaden Male’ de flygtede til Faadhippolhu hvor Mohamed Rannabadeyri kontrollerede de nordlige atoller i Maldiverne indtil han blev væltet af Sultan Muhammad Imaduddin i (1620-1648).

Lhaviyani Atoll

Der er fire hotel resorts i atollen, nemlig Kuredhu, Komandoo, Kanuhuraa og Palmbeach. Det eneste konserves fabrik i landet er i Felivaru ligger mellem Naifaru og Hinnavaru.

Traditionelt maldivere kalder denne atol blot ‘Faadhippolhu «, uden at tilføje ordet” Atholhu «i slutningen. Dette sker kun med navne på nogle atoller. I det tidlige 12. århundrede, Radun-the under regeringstid af kong Koimala Siri Mahaabarana Mahaa første konge til at herske over hele Maldiverne-denne atol blev kaldt Faadu Bur.