Rejseguide Shangri La Resort

Som du slentre langs udvej kant, det enorme Indiske Ocean rører en følelse af ærefrygt dybt inde i dig. Som en perle i sin østers, er du omfattet af den beroligende atmosfære af Shangri-Las Villingili Hotel Resort and Spa Maldiverne.

Føl den blide kærtegn ocean breezes på Meditation Pavilion i CHI, The Spa

Afslappende i din villa på en strålende tropisk eftermiddag, du nyde den fantastiske udsigt, hvor det azurblå vand mødes safir-farvede himmel. Bygget på pæle i den udvej lagune, den private tilflugtssted forbundet til øen med en træ gangbro, over farvande vrimler med marine liv.

Den turkise lagune hvisker skønheden i sin kystlinje som bølgerne skød mod stranden, der byder. Med så meget andet at gøre på Villingili hotel resort, vil havet nødt til at vente.

Rungende latter fylder luften. Fra et eller andet sted, den rige aroma af kaffe røgskyer mod dig. Du sættetid i de lokale vibes over en liflig frokost serveres på din villa dæk, håber det øjeblik varer evigt.

Da natten falder på, du forventer en overdådig tema middag, en spise oplevelse serveret i en af ​​stedets mest hemmelige steder. Omgivet af frodig vegetation og natlige lyde, åben ild fakler er din eneste belysning. Du tager en plads på et fint pyntet bord. Fra lækre forretter til sydende grillede specialiteter, er middagen perfekt, lige ned til den lokale-dessert finale.

I morgen, måske du søger eventyr med en ekspedition til ækvator på en to-mast luksus yacht. For nu, du længes efter de endeløse horisont synspunkter på Villingili Golf Course, og magien fra CHI, The Spa.

Velkommen til Shangri-Las Villingili Resort and Spa, Maldiverne, hvor ekstraordinære eventyr venter.
Shangri La Resort