Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvis du allerede er ved at planlægge årets sommerferie og dermed den næste rejse sydpå, kan du med fordel vende snuden mod det smukke land Italien. Ligesom andre lande i Sydeuropa, såsom Spanien og Frankrig, byder Italien også på fantastisk natur, et skønt sommerklima og indbydende retter. Italien er især kendt for sine lækre madretter, så elsker du og dine børn pizza, pasta og store mængder italiensk is, er Italien det rette land at besøge. Toscana er en del af Italien, og den del må du bestemt overveje at besøge, hvis turen skal gå til fodboldstøvlelandet, og hvis du gerne vil bo i en feriebolig i Toscana. Læs med herunder, og få at vide, hvorfor du skal pakke kufferten og rejse til Toscana til sommer.

Toscana – et af Italiens smukkeste områder

Det er ikke nogen stor overraskelse, at Toscana gang på gang bliver besøgt af et stort antal danskere og mange andre europæere hvert eneste år. Regionen Toscana er rig på både kunst og kultur og har en lang og spændende historie bag sig. Derudover er naturen et punkt for sig selv, når Toscana skal nydes. Grønne bakkelandskaber med cypresser findes adskillige steder, og gamle vingårde med smukke vinmarker kan besøges rundt omkring i det fredelige landskab. De mange charmerende middelalderlige landsbyer, såsom Pienza og San Gimignano, vil uden tvivl give jer minder for livet.

Find en feriebolig tæt på Firenze

Hvis destinationen er Toscana, er det et must at tage til kunstbyen Firenze. Denne by virker nærmest som et stort museum grundet de mange smukke bygningsværker, herunder domkirken Santa Maria Novella, Uffizierne med værker af flere store mestre og Palazzo Vecchio. Firenze ligger desuden ved floden Arno, og over floden finder du broen Ponte Vecchio, som også er et besøg værd. Tag dig god tid i den gamle bydel fyldt med charmerende guldsmykkebutikker, og nyd synet af den store plads Piazza della Signoria, der stadig har ry for at være byens politiske omdrejningspunkt. Du kan desuden hurtigt nå ind til Firenze med tog fra flere omkringliggende byer, hvis du ikke har lyst til at tage bilen med ind til byen.

Ferieboliger til alle

Selvom det selvfølgelig gælder om at være i god tid, når den helt perfekte feriebolig skal findes, er der alligevel mange skønne valgmuligheder i Toscana. Diverse ferieselskaber tilbyder boliger i form af både villaer, imponerende vingårde, ferielejligheder og feriehuse. Se her, hvis du allerede har valgt, at ferien skal holdes i det smukke Toscana. Derudover er det en fordel at finde en feriebolig i Toscana tæt på flere af de spændende og flotte byer, for eksempel Siena og Pisa, hvor det skæve tårn naturligvis er en af de mest spændende seværdigheder. Selvom du er til fede byture, kan du dog sagtens finde en skøn feriebolig i et af regionens rolige og landlige områder. På den måde kan sommerferien inkludere oplevelser i byen, men også ren afslapning omgivet af betagende natur – og måske en række svømmeture i ferieboligens tilhørende pool.