Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

ANNONCE

Mange mennesker går med en drøm om at pakke tasken, flyve over Atlanten, leje en bil og begive sig ud på de famøse landeveje i USA. Det enorme kontinent har masser af kultur og alsidig natur at byde på. Vi har alle set de velkendte Hollywood-film og opbyggede forestillinger om “the land of the free”, som kun kan forløses ved selv at opleve det.

Roadtrip i USA er en populær tendens, men hvordan planlægger du en god bilferie, hvor du kører fra kyst til kyst?

Ankomst, billeje og planlægning

Forud for din rejse skal du gøre dig nogle tanker om hvor du vil starte din tur, hvor lang tid du har og hvor meget tid du egentlig vil tilbringe i bilen.

Bilen er omdrejningspunktet for dit eventyr på landevejene, så det er en god idé at du finder bilen inden du lander i den pågældende lufthavn, så du undgå unødig stress i forbindelse med størrelsen på bilen, forsikring og så videre.

Hos Easyterra.dk kan du finde en lang række biludlejningsfirmaer i USA, sammenligne priser og booke den bil der bedst passer til dine og eventuelt dine rejsekompagnoners behov.

Når bilen er på plads og du ved hvilken by du skal flyve til, så er det en god idé at fastsætte noget af ruten. Der er selvfølgelig en vis frihed forbundet med et roadtrip og du behøver ikke præcis vide hvor du skal være på hvilket klokkeslæt, men det kan være fordelagtigt at have en final destination, så du kan holde dig indenfor den opsatte tidsplan.

Hvor meget tid du har på hånden, er afgørende for hvor langt du skal køre om dagen, hvor længe du kan opholde dig i de byer du passerer og hvordan du skal budgettere rejsen.

Billeje giver frihed

Det der mest tiltaler os i forbindelse med en bilferie i USA, er ofte den frihed der hører med. At kunne sætte sig i en bil og bare køre derud af og blot holde ind og holde pause, når man vil, er en drøm mange besidder.

Udforsk USA med billeje, og få en ubetinget frihed, som man kun ser det i film. Det er denne remse vi bygger vores drøm om bilferie op om, og det er ikke en drøm der er urealistisk at realisere.

Flyver man eksempelvis til New York på østkysten, lejer en bil der og påbegynder ens rejse, så kan man frit vælge mellem stater, seværdigheder og naturreservater på sin rejse mod vestkysten. Der er ingen der dikterer hvor man skal sove eller spise, og selvom man måske havde en plan om at gøre ophold i Chicago, så kan man løbende ændre sine planer hvis vejret ikke er tiltalende i den pågældende stat eller hvis man opdager noget nyt man hellere vil opleve.

Det eneste man skal holde sig til, er datoen for ens hjemrejse. Man skal tilrettelægge sit roadtrip, så man kan nå at ankomme til den by, hvor man skal flyve fra i tide. Alt andet planlægning kan gøres fra dag til dag eller time til time.