Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Indbrud sker oftest når der ikke er nogen hjemme. Over halvdelen af alle indbrud sker, når der ikke er nogen hjemme og hver femte indbrud sker når familien er væk i længere tid. Det kan være til højtider som jul eller påske, eller det kan være når du er på ferie. [1]

Indbrud er noget af det værste der kan ske i dit eget hjem, med fare for at få ståjlet uvurderlige genstande. Udover den sorg det kan skabe af miste en uvurderlig genstand, er følelsen af folk der har rodet i dit hjem, ganske forfærdelig.

Da hver femte indbrud sker imens folk er væk i længere tid, det kan være når i er ude at rejse, eller på en hyggelig weekendtur med familien, så kommer vi her med 3 gode råd til hvordan du kan sikre dig bedre mod at undgå indbrud.

Tip #1

Undgå offentligt at fortæller hvor du er.

Med nutidens sociale medier og folk der gerne vil udstråle at de har de godt, ligger de fleste mennesker et billede op eller tagger sig selv på de sociale medier, når de skal ud at rejse. Kommer der et offentligt billede ud af dig og familien, ved tyven med sikkerhed at der ikke er nogen hjemme.

Så hvad enten du er på campingferie i løkken, eller du på er luksus cruise i bermudas er det en rigtig god ide at vente med at ligge feriebilleder op på sociale medier ind til du er hjemme, og gør det klart i det du poster, at det VAR en god ferie men at i nu er hjemme i sikker havn igen.

 

Tip #2

Dæk hjemmet til med solfilm

Bor du i et tættere bebygget område, hvor der færdes mange mennesker hver dag, kan det være en god ide at sætte noget solfilm op som sikkerhedsfilm. På den måde kan folk ikke kigge så nemt ind af vinduerne, og få gode ideer hvis der lige står en dyr computer og hænger en fladskærm, og der tydeligvis ikke er nogle hjemme.

Solfilm kan derfor meget mere end at beskytte mod irriterende solfilm om sommeren, da det også kan være et indbrudsforebyggende tiltag du kan gøre, hvis du vil sikre dit hus.

 

Tip #3

Få familie, venner og naboen til at holde øje.

Kan du få noget familie til at tømme postkasse, naboen til at vande en blomst og en god ven til få det til at se ud som om, at der er nogle hjemme er tyve der holder øje med vejen i hvert fald ikke på samme måde fristet til at begå indbrud.