lange rejser

3 gode forslag til aktiviteter, der kan udføres på lange rejser

Mange vil hævde, at det værste ved en ferie er transporten, men faktisk behøver den del ikke føles så lang og uudholdelig, som du tror, den gør. Uanset om du rejser med tog, bil eller fly, vil du nemlig kunne foretage dig en række aktiviteter, der uden tvivl vil få transporttiden til at føles kortere og ikke mindst sjovere.

Medmindre man holder ferie i sit eget hjem, kommer man ikke uden om transporttid i forbindelse med ens ferie.

For dem, der tager på kør-selv-ferie til syden, vil der være tale om rigtig mange timer, der skal slås ihjel på den tyske motorvej, mens dem, der har bestilt et sommerhus i nærheden af deres hjem ikke skal forvente at bruge særligt lang tid på transporten.

Artiklen her er særligt målrettet dem, der kan se frem til mindst et par timers transport, før de rammer deres feriedestination.

Hvis dette er dig, skal du pudse læsebrillen og drible videre til de næste afsnit, hvor vi fremhæver tre aktiviteter, der kan udføres under transport.

Lyt til en god lydbog

Den helt store fordel ved lydbøger er, at sådanne kan konsumeres på stort set alle tidspunkter og i alle kontekster, hvilket betyder, at uanset om du sidder på et flysæde, bag bilrattet eller i et tog, vil du kunne lytte til en god lydbog, mens du hele tiden bevæger dig tættere og tættere på dit feriemål.

Der findes en masse gode danske lydbogsapps, og flere af disse byder på gratis prøveperioder, hvorfor du – i tilfælde af du endnu ikke har været medlem af disse apps – vil kunne lytte til lydbøger gratis i løbet af hele transporten, hvis du ønsker dette.

Lyt til podcast

Denne anbefaling ligger en smule i forlængelse af den første.

Ligesom med lydbøger har podcasts også den store force, at sådanne kan konsumeres på stort set alle tænkelige tidspunkter og i stort set alle sammenhænge.

En yderligere fordel ved podcasts er, at der i dag findes så mange, hvorfor der er noget for enhver smag og ethvert interesseområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts