københavn

Tag på storbyferie i København

Skal turen gå et sted hen, men ikke alt for langt af hensyn til pengepungen? Så tag til din lokale hovedstad. I den nyligt overståede pandemi fik danskerne for alvor øjnene op for, hvor meget Danmark egentlig har at byde på, og her er København bestemt ingen undtagelse. Ligegyldigt hvor tæt du bor på København, har du ikke oplevet byen rigtigt, før du har oplevet hotel København – altså et rigtig storbyophold.

Her får du derfor en kort guide til at opleve København, som var du en glad udenlandsk turist, der netop var landet i Kastrup, i håb om at opleve lidt af det der famøse “hygge” vi taler så meget om. 

Bo i byen

Med mindre du allerede bor i København, så vil det være en god idé at bo på hotel i København. På den måde er du tæt på alt det du vil se, og du får lov at få den fulde oplevelse. Som med andre storbyer er det ikke nødvendigt at bo lige i centrum for at få den bedste oplevelse, og særligt med den udmærkede offentlige transport der findes i byen. 

Hvis du er glad for at gå langt, og generelt gerne vil opleve København til fods, så kan du med fordel booke et hotel i København der ligger i fornuftig gåafstand til centrum, og hvor du kan gå til de vigtigste attraktioner. Generelt er det ikke det store problem at finde et hotel i København – der er nemlig mange om buddet, og det er sjældent der er helt udsolgt.

For eksempel er der et udmærket bud på et hotel i København her: https://rye115.com/da-dk/hotel-koebenhavn/. Hvis du vil være rigtig turist, så er det bare at lede rejsebøger og Tripadvisor igennem for at finde lige præcis det hotel i København der matcher dine behov, ønsker og budget.

Københavns kalender

Hvis du vil opleve København i undtagelsestilstand, skal du gå efter nogle af årets større begivenheder. Der findes masser af festivaler fordelt ud over året – for eksempel jazz festival. Rammer du København i Pride ugen vil du opleve en by fyldt med farver og kærlighed. Ellers er juletiden et godt tidspunkt, hvor København, og nok i særdeleshed Tivoli, får ros for hyggen og stemningen.

Klassiske turistattraktioner

Er du på den helt klassiske sightseeing-tour, så er der lidt attraktioner du ikke må gå glip af. Start ved Rosenborg Slot, som du eventuelt kan besøge og se de kongelige juveler, eller vagtskiftet, hvis du rammer det rigtige tidspunkt. Derefter kan du fortsætte til Rundetårn, hvor du får den bedste udsigt over hele byen. Herfra er der ikke så langt til både Amalienborg og Amaliehaven – med udsigt til Operaen – og herfra en behagelig slentretur langs vandet til langelinje og vores allesammens meget lille, meget overrendte havfrue. 

When in Denmark, eat smørrebrød, som vi altid siger i Danmark. Og smørrebrød skal der til. Centrum af København er fyldt med udmærkede smørrebrødsrestauranter, hvorfra du kan nyde et lækkert stykke med fiskefilet med det hele. Husk at skylle det hele ned med en lille snaps – så holder du også bedre varmen i det kolde vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts