Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det er meget at love, at en rejse vil blive din bedste rejse. Det vil vi ikke desto mindre vove os ud i. For en safarirejse er nemlig en virkelig stor rejse, som du aldrig vil komme til at glemme. Det er noget helt særligt at stå tæt på de store dyr og opleve, hvordan de interagerer med hinanden i deres rette element. Det er noget, som du vil kunne bruge timer på at se på.

Når du tager på safari, står du som regel tidligt op, fordi du skal ud og se dyrene om morgenen, mens de er aktive. Mange af dyrene er nemlig mest aktive om natten, om morgenen eller om aftenen, fordi det er der, at det er køligst. Når det er varmt midt på dagen, ligger de som regel og sover. Det kan lyde mærkeligt, at du på din bedste rejse vil komme til at stå utrolig tidligt op, men når du står over for de store dyr, vil det være det hele værd for dig.

Vælg safarirejse efter din smag og dit budget

Noget andet, der er med til at gøre, at safarirejsen bliver din bedste rejse, er, at det er så nemt at tilpasse rejsen til, hvordan du godt kan lide at rejse, og hvad dit budget for rejsen er. Hvis du ikke har et så stort budget, kan du nemlig sagtens tage af sted på en safarirejse og få dig nogle fede oplevelser der. Det kræver typisk, at du vælger et af de billigere lande som Kenya og Tanzania, og at du ikke er af sted i så lang tid.

Hvis du har nogle flere penge at gøre godt med, har du også flere muligheder i forhold til, hvad du vil se, hvor længe du vil være væk, og hvor luksuriøst det skal være. Hvis du for eksempel gerne vil slipper for, at der er så mange turister på din rejse, kan du tage til Botswana, der er lidt dyrere, men også langt mere autentisk.

Mulighed for at rejse hele året

Hvis du gerne vil på safari, behøver du ikke at tage af sted på mærkelige tidspunkter af året, hvor det er umuligt at holde ferie. Sådan er det med nogle rejser, men ikke for safari. Der kan du sagtens tage af sted, når vi har helt almindelig sommerferie herhjemme.

I Sydafrika er der for eksempel sæson for safari fra maj til oktober. Selvom årstiderne er omvendte i Sydafrika, fordi de ligger på den anden side af ækvator, vil det ikke være noget problem for dig, da der er dejligt behageligt også i deres vintermåneder.

Hvis du vil til Østafrika, skal du holde øje med, hvornår det er regnsæson. Det er sådan set det eneste, der kan forhindre dig i at tage af sted. Og det er sådan set ikke på den måde en forhindring, hvis du ikke har noget imod, at vejene bliver lidt mere ufremkommelige, og at der er færre turister, kan du sagtens tage af sted der også.