Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Oplev det hele til en lavere pris

København er en populær destination for både udenlandske og indenlandske turister, men skal man på visit i hovedstaden, kan det være en dyr fornøjelse. Hvis man ønsker at opleve det hele til en lavere pris, må man derfor se sig om.

 

Find en billig overnatning

Det kan være svært at finde en billig overnatning i hovedstaden, men der findes flere hostels og vandrehjem, som giver dig mulighed for at opleve byen til billige penge. Danhostel Copenhagen City tilbyder f.eks. billig overnatning i moderne værelser med central beliggenhed, og desuden er der mulighed for at tilkøbe forplejning. Det kan altså være en idé at se sig omkring efter et billigt vandrehjem eller et billigt hostel, hvis man skal overnatte i storbyen.

 

Hvordan kommer du billigst rundt?

Med den velfungerende offentlige tilbydes forskellige billettyper som f.eks. City Pass eller Copenhagen Card, som både giver dig mulighed for at spare penge på både transport og attraktioner. I forhold til transport er det dog også værd at overveje, om det kan betale sig at leje en cykel. Terrænet i København er fladt, og mange hostels tilbyder mulighed for at leje cykler billigt.

 

Undersøg turistattraktionerne

Du har helt sikkert i forvejen planlagt, hvilke turistattraktioner du skal besøge, men har du også overvejet, hvor meget de koster? Flere af attraktionerne er gratis at besøge – eksempelvis Den Lille Havfrue og Christiania – og du kan få mange timer til at gå her til ingen penge. Desuden kan du for den overkommelige pris af 25 kr. besøge Rundetårn eller for blot 50 kr. få en guidet sejltur med de blå Netto-Både.

 

Gastronomiske oplevelser til lave priser

En anden væsentlig omkostning ved et ophold er forplejning. I København er der rig mulighed for at besøge dyre Michelin restauranter, men der findes også mange steder, som tilbyder gode og billige madoplevelser. Er du træt af det klassiske Jensens Bøfhus, kan du besøge Papirøen, hvor du finder et hav af gadekøkkener eller en af de mange burgerbarer i midtbyen.

  

Mulighederne er mange

Der er altså rig mulighed for et ophold i hovedstaden på budget, og det handler helt enkelt om planlægning og overvejelser, så man undgår de dyre turistfælder. Uanset om det gælder en billig overnatning eller et overkommeligt måltid, findes der i København noget for enhver.