Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Kilometervis af lange highways, gold natur og høj solskin karakteriserer køreturen ned igennem Florida med start i Orlando, videre til Sarasota og med final destination i Miami. Florida er dog meget mere end det, da det er her du finder Orlando, som huser Disney Land samt de smukke strande og rolige omgivelser du finder i Sarasota.

 

Planlæg din roadtrip i Florida

Florida2Inden du hopper på flyet til Florida, er det en god idé at planlægge din tur, så du ikke står med håret i postkassen og ikke har et hotel eller kommer til at mangle en bil. Start med at finde ud af din start destination, så du har et udgangspunkt. I den rejse vi beskriver i dag starter man sin road trip i Orlando og slutter af i Miami. Alt der i mellem kan så planlægges som man vil, og vi havde et kort stop i Sarasota på et par dage. På en kør selv ferie i Florida kan man opleve staten på en meget fri og selvstyrende måde, sammenlignet med hvis man har bae ét sted og her kommer lidt info om, hvordan vi oplevede vores road trip ned igennem Florida.

 

 

Oplev Orlando

Orlando er jo som sagt lig med en tur i blandt andet Disney World og Universal Studios. Disse attraktioner er skønne for både børn og voksne og der er noget for enhver smag. Vi, som er midt i og slut tyverne, oplevede Disney World som enormt facinerende, men brugte mere tiden på at nyde end at prøve forlystelser. I Universal Studios var det mest facinerende The Wizarding World of Harry Potter, og det at kunne gå ned igennem de gader man kender fra filmende. Universal har kreeret Hogwarts som er et besøg værd trods den til tider noget udfordrende ventetid under den varme Florida sol.
Vi valgte på denne tur at tage to dage i Sarasota, og her kommer pulsen helt ned. Det er meget lokalt, og uden et væld af turister, så hvis man ønsker afslapning og total fordybelse i de lange sandstrande er det place to be.

Florida1

Miami er for alle

Miami er nok mest kendt for sine strande, men Key West og nattelivet i Miami er bestemt også værd at nævne. Florida Keys er smukt og skal opleves, hvis man kommer på de kanter. Der er natteliv til de aften-friske, men også plads til oplevelser og badeture for de mindste på de smukke, hvide sandstrande.

Når turen er slut og man har kørt mange kilometer ned af de amerikanske highways afleverer man blot bilen i lufthavnen og flyver hjem. Du kan jo selv vælge så om du er mest til Chevrolet, Rover eller noget mere klassisk som Ford eller lignende.