Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Ønsker du en høj grad af fleksibilitet i din behandlervirksomhed, kan du leje behandlerrum på timebasis eller dagsbasis. Det giver dig større økonomisk råderum og tid til at rejse, når du ønsker det. Et af de steder, hvor du kan gøre det, er Hos Norup på Frederiksberg. 

Arbejder du som parterapeut, psykoterapeut, kraniosakralmassør, akupunktør eller en anden form for behandler, kan det måske være svært at se for dig, hvordan du skal kunne kombinere dit arbejde med rejser. Men med sådan et job har du god mulighed for at være din egen chef og dermed kunne rejse, når du vil. 

Hvad så med mine lokaler, tænker du måske? Så kommer jeg jo til at betale en masse penge for lokaler, som jeg ikke bruger, mens jeg rejser. I dag er der dog mange muligheder for at leje lokaler på timebasis eller dagsbasis. Så behøver du kun at betale for de perioder, hvor du bruger rummene, det giver dig flere penge at rejse for og ingen unødig lejeudgift. 

Lej behandlerrum på Frederiksberg

Et af de steder, hvor du har mulighed for at leje et behandlerrum på timebasis eller dagsbasis, er Hos Norup på Frederiksberg. De har en række forskellige rum, hvilket gør det nemt for dig at finde et rum, der passer til dig. 

Der er samtalerum, hvor der er to eller tre stole, hvor du kan sidde og tale med folk, hvis du for eksempel arbejder som terapeut eller coach. Der er også lokaler, hvor du kan sætte en briks op. Så kan du arbejde som massør, akupunktør eller lignende jobs, hvor der er behov for, at dine klienter ligger ned. 

Hos Norup tilbyder dig en høj grad af fleksibilitet, hvor du kan booke lokaler, når du har brug for det. Det giver dig både mere tid og flere penge til at rejse og generelt til at få dit arbejde og din fritid til at gå op i en højere enhed. 

Nemt at komme til og fra behandlerlokaler

Ud over den høje grad af fleksibilitet du får, er det også meget nemt for dig at komme til og fra behandlerlokalerne, når du benytter dig af Hos Norup. Lokalerne ligger på Roskildevej 46 på Frederiksberg lige ned ad bakken fra Zoologisk Have. Der er derfor nem adgang med bus, og du kan tage toget til Valby station og en bus derfra. 

Er du i bil, er det også nemt at komme dertil. Endnu vigtigere er det dog, at det er nemt for dig at parkere i nærheden. Huset råder over en gratis parkeringsplads bag ved bygningen. Derudover ligger der en Aldi ved siden af, hvor der er otte parkeringspladser. Endelig er der også mulighed for at parkere gratis på Roskildevej i op til to timer. 

Med behandlingslokaler et sted som Hos Norup får du altså både en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at komme nemt frem og tilbage, hvilket vil være en fordel for både dig og dine klienter.