Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Drømmer du om at ligge på en båd i bagende sol og nyde bølgerne skvulpe? Bare slappe af og nyde havet, lyset, de lange nætter og sejle derudaf med god fart og få vind i håret. Læs med her og find ud, hvor du nemt kan leje en båd, så du kan komme afsted på din drømmeferie.

Måske du går og drømmer om at leje en båd i ferien og tage af sted sammen med familien. Ud på havet, hører bølgerne skvulpe og mærke solen i ansigtet, mens vinden blafrer. Og når dagens sejlads så er omme, kan I lægge til i havnen og gå på sightseeing i byens gader og nyde bylivet.

Kombiner sejlerlivet med skønne oplevelser

Der er i hvert fald en skøn kombi-ferie, hvor I både kan være ude i naturen og samtidig opleve byliv og kultur. Du kan tjekke bådudlejning hos Holiday at Sea for flere forskellige slags både, som eventuelt kunne passe til dit og familiens behov. I kan vælge en stor båd, hvor der er rigeligt med plads eller en motorbåd, så I rigtig kan få fart på. Der er mange slags muligheder for en fantastisk ferie på havet.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Sommerferie i Grækenland

Grækenland har masser at byde på. Varme dage ved stranden, masser af historiske bygninger og lækker græsk mad med friske råvarer. Og så er vandet bare ekstra blåt og lækkert i Grækenland og kulturen imødekommende. Det ved enhver som har gæstet det sydeuropæiske land. Lej en båd i Grækenland og få masser af skønne og fantastiske oplevelser sammen med familien.

Hvis du ikke har certifikat, så kan I i stedet leje en flodbåd og sejle på de mange forskellige floder rundt om i Europa f.eks. floder i Frankrig. Det er en rigtig afslappet ferie.