Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

rejser er billige fra Hamborg lufthavn

Hamborg Lufthavn – beliggende cirka halvanden times kørsel syd for grænsen – kan være din vej til billige rejser.

De tyske lufthavne er nemlig underlagt en del mere konkurrence end de danske af slagsen, og derfor kan der være penge at spare ved at kigge lidt syd.

På en rejse fra Hamborg til Chiang Mai er der lidt over tusinde kroner at spare i februar 2015 contra at rejse fra Kastrup lufthavn.

Hvis en familie på 4 eller flere rejser afsted kan det derfor udmærket betale sig at tage den omkring halvanden time lange tur fra grænsen og ned til Hamborg lufthavn.

Chiang Mai

Også andre tyske lufthavne kan være lig med store besparelser – disse ligge dog ikke lige så relativt tæt på den danske grænse som tilfældet er med Hamborg lufthavn. Hamborg lufthavn er ydermere kendetegnet ved at være muligt mellemlandingen mellem Kastrup og mange europæiske såvel som amerikanske og asiatiske destinationer.

Samme flyselskaber som i Kastrup – men flere

Du kan finde de samme flyselskaber i Hamborg lufthavn som du kan i Kastrup – og en hel del flere til. Det større marked i Tyskland er med til at trække flere flyselskaber til, og det nyder du som dansker godt af, når du benytter vores naboer syd for til at få en billigere flybillet til dig og resten af familien.

Vil du læse mere om billige flybilletter, så tag eventuelt et kig på denne side om flybilletter hos Travel-Guides: https://travel-guides.dk/flybilletter/. Der plejer du at kunne finde billige flybilletter til hele verden!