Få kyst og storby på samme ferie

Trænger du til en ferie, hvor det hele ikke bare handler om, at I skal ligge ved poolen og slikke sol? Hvis der er nogle i familien, der er mest til strand og sol mens andre hellere vil se noget kulturelt og komme rundt til forskellige seværdigheder, kan I med fordel kombinere turen. Har I for eksempel overvejet at tage en tur til Toscana? Det populære område har meget at byde på. I kan se meget mere om rejser til Toscana her – hvor I sagtens kan finde noget for hele familien.

Firenze må ses som hovedbyen i regionen, og her kan I få oplevet mange historiske ting og se, hvad regionen virkelig har at byde på. På markeder vil I måske blive introduceret til den mangfoldighed af fødevarer, der er, og som området er kendt for. Men det betyder ikke, at I har fastlåst jer på udelukkende at komme forbi en storby – for selvom I kommer nærmere det italienske byliv, har Toscana også rig natur.

En ferie med store naturoplevelser

Er I typerne, der bliver fascineret af forskellige naturfænomener? Så vil I med garanti godt kunne lide at kunne se, hvordan landskaberne former sig for øjnene af jer, og I vil kunne høre om den historiske udvikling, der er sket, som har formet området. Den toscanske kyst byder på strande og vand, så der er noget for hele familien. I kunne for eksempel overveje, om ferien skal starte i en by langs kysten de første dage, hvorefter I kan tage ind til en af byerne resten af tiden.

Hvis I er til historie, er der også andre byer end Firenze, der har noget at byde på. De fleste har hørt om Det skæve tårn i Pisa, og med et besøg i Pisa er I da også sikret adskillige historiske monumenter, I kan gå på opdagelse blandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related Posts