Er du på jagt efter den bedste fiskerestaurant i København?

I hjertet af københavn finder du Get Hooked, som serverer den lækreste og velsmagende fisk. På denne restaurant vil du kunne nyde en middag i uformelle omgivelser med dem, du elsker. 

Tag dit selskab med under armene og besøg restaurant Hooked. De serverer friskfanget fisk og skaldyr lavet på råvarer af bedste kvalitet og velsmag. Siden 2016 har du serveret fantastisk fisk for flere steder i København. Deres menukort består friskfanget fisk og skaldyr og er sammensat med øje for velsmag. 

På Hooked kan du f.eks. Prøve deres populære Fish & Chips, som er sammensat af friteret mørksej marineret i Hooked-krydderier, vinegar fries og tartar sauce. De er også eksperter i at lave de lækreste poke bowls i flere forskellige varianter. 

Hvis du ikke har smagt deres burger, så bør dette være på din to do liste. Hos restaurant Hooked kan du få serveret nogen af byen bedste friskeburgere – herunder både med mørksej og laks. Fælles for brugerne er den fantastiske friske smag. 

Er du vegetar? Hos restaurant Hooked serverer de også lækre vegetarretter til de, som ikke spiser fisk. Her kan du blandt andet prøve deres populære halloumi burger med honning/senneps-mayo, agurk og syltede rødløg. 

Fisk er den perfekte løsning til en let og frisk middag. Fisk og skaldyr er godt for din sundhed og indeholder ting, der er gode for din krop. Igennem fisk får du f.eks. fedtstoffer, mineraler, vitamin D, jod mm. Som kan være svært at få igennem andre fødevarer. Derudover bidrager fisk og skaldyr med god vitamin, som holder din krop i gang. 

Det behøver ikke at koste alverden at få lækker og frisk fisk på en restaurant. Hos restaurant Hooked vil du altså få det lækreste og velsmagende fisk til en fornuftig pris, som alle kan betale. Det særligt populære ved Hooked er, at det er en ny måde at spise fisk på. De serverer retterne i streetfood style og frituresteger deres fisk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts