Rejseguide Arequipa

Peru Ferie i Arequipa – den hvide by i Peru

Beliggende i skyggen af ​​El Misti – en snedækkede vulkan, der tårner sig op over det – ligger byen Arequipa i Peru. Kendt som La Ciudad Blanca (»den hvide by«) på grund af den lokale hvide vulkanske sten, det er en af ​​juvelerne i Peru. Ved at kombinere moderne bekvemmeligheder med et laid-back livsstil, smukke landskaber og smukke koloniale archictecture, det er et sted alle bør prøve og besøge mens du er på ferie i Peru.

Plaza de Armas er hjertet af byen og er en fredelig og smuk plads – det perfekte sted at sidde og spekulere på, hvor at besøge næste på din Peru ferie! Det er omgivet på tre sider af koloniale arkader og den fjerde af den smukke hvide katedral. Katedralen selv er åben for offentligheden i morgen og aften og er godt et besøg værd. Der er også flere andre colonial-æra kirker tæt på Plaza, som er fine eksempler på den elegante Mestizo stil.

Arequipa i Peru

Perus næststørste by kaldes ofte ’den hvide by’ på grund af de lyse vulkansten, der er brugt som byggemateriale i den UNESCO-beskyttede gamle bydel. Tre vulkaner danner en storslået kulisse for byen, som blev grundlagt af spanske kolonister i 1500-tallet, og de velbevarede kolonibygninger de opførte giver en fornemmelse af hverdagslivet, som det så ud engang. Et af højdepunkterne er det farverige Santa Catalina-kloster, hvor dominikanske nonner levede isoleret fra omverdenen indtil 1970.

Samt den slags faciliteter og kultur, du ville forvente fra en større by, folk i Arequipa er med rette stolte af de fantastiske steder byen tilbyder for turister. Sandsynligvis den største attraktion i Arequipa er klostret-byen Santa Catalina, 2 blokke fra Plaza. Det er virkelig en by i miniature og husede mere end 200 nonner og 300 ansatte, indtil det åbnede sine døre for offentligheden i 1970. Det var en lukket kloster, og i dag nonnerne bor i en lille lukket område, mens miniature gader og huse, der tidligere var nonner celler er åbne fra 09:00 til 16:00. Det er et fantastisk sted, og du kan virkelig føle historie som du gå rundt.

Arequipa den hvide by i Peru

Hvis solen skinner (! Som det altid er her) så er der nogle nice barer og restauranter i Pasaje de la Catedral – en gågade, der ligger lige bag katedralen fra Plaza. Det er en dejlig, rolig sted i løbet af dagen og om natten, og er et fantastisk sted at slappe af og sende hjem disse postkort gør alle føler jaloux på din Peru ferie!

Uden for selve byen, er Colca Canyon en af ​​de utvivlsomme højdepunkter i mange folks ferier i Peru. Det er dobbelt så dyb som Grand Canyon og er 163m langt fra er den dybeste i verden – alt dette til 3.500 m over havets overflade! Det tilbyder næsten enestående udsigt og er sandsynligvis også det bedste sted at se den berømte gigant Andean Condor. Siderne af canyon er foret med pre-inka terrasser, liggende inbetween små landsbyer klynger sig til de stejle sider. Du bliver nødt til at se det at tro det!

Og når du tror, ​​at Colca Canyon var kun 163 mio lavvandede end den dybeste kløft i verden … er det fordi et par miles væk er Cotahuasi Canyon! Tilsvarende et areal på mere end enestående naturskønhed, Cotahuasi canyon er lidt mere fjerntliggende og sværere at komme til, men er så meget mere betagende grund af det. Det blev erklæret en Zona Reserva Turistica i 1988 og er kun langsomt at åbne op for turister.

Der er så meget at se og gøre i Arequipa og de omkringliggende områder som en del af dine ferier i Peru, at dit eneste problem er sandsynligvis ønsker at bruge alt for længe her!