Risoul

Den eventyrlige hvide skov med ski –og solrige stunder, snowboard-paradis og speedskiing.

Risoul har Suveræne pister og ingen mennesker.

Risoul nyder godt af sin placering langt mod syd, som giver solcremen en sikker placering i jakkelommen.

Risoul
Er du på skiferie i Risoul kan du bo i den øvre bydel, hvor man indenfor de seneste år har bygget moderne lejligheder, som ligger direkte ud til pisten og restauranterne i snekanten. Byen ligger 300 meter nede ad en bakke, og her finder du den mest charmerende hovedgade.

Når man er oppe i skiområdet, er det Peynier, som lægger sne til områdets uden sammenligning bedste og mest jubelskrigende røde piste.

Men selv om Peynier topper, står den ikke alene på listen over nævneværdige nedfarter i Risoul -og Varsområdet.

Både den røde og blå nedfart fra l’Homme de Pierre i Risoul til Combalslæbet lægger beslag på adskillige entusiaster en hel dag. Beliggende helt ude for enden af la forêt blanche – den hvide skov – har man som regel begge skovboulevarder for sig selv.

Risoul-området henvender sig specielt til familier, let øvede og ikke mindst snowboardere, selv om også habile skiløbere finder masser af fantastiske nedfarter i Risoul. Vore grupper elsker byen for sin størrelse, som samtidig rummer alt, hvad man drømmer om. Nye og moderne lejligheder i lyst træ med en fantastisk udsigt til enten dal eller skov – og vel at mærke side om side, når man rejser flere sammen.