Rejseguide Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll kunne være den ideelle destination for din Island Hideaway Maldiverne Holiday. Hvis du også ser på luksus type Maldiverne Ferie derefter denne atol indeholder One & Only Kanuhura resort, og er langt nok væk til at være et gemmested.

Det Lhaviyani Atollen er 140 km nord fra Male lufthavn øst for Raa-atollen og North øst for Baa-atollen, og det er bedst kendt for sine mange eksotiske dykkersteder. Det er så langt nordpå som du kan gå i Maldiverne for din Maldiverne ferie.

Denne atol adskiller sig fra andre ved, at alle øerne i Lhaviyani Atoll er placeret på den ydre rand af skallen, og øerne er store sammenlignet med andre øer med tæt vegetation. Der er kun fem beboede øer i atollen

The One & Only Kanuhura er et 5 stjernet luksushotel med 100 værelser, som er 150 km fra lufthavnen på Male, og vil tage 40 minutter at overføre ad søvejen fly. Det er på den østlige kant af Lhaviyani Atoll og er medlem af de førende Small Hotels i verden Komandoo Island Resort er et 4-stjernet hotel med 45 værelser, og er beliggende 128 km fra lufthavnen, og der er en 45 minutters transfer ad søvejen fly. Det blev åbnet i 1998 og er på en ø 100 meter bred og 500 meter lang The Kuredu Island Resort er et 4-stjernet hotel med 300 værelser beliggende 128 km fra lufthavnen i Male, og overførslen tid ved vandfly er 40 minutter. Lhaviyani Atoll har mere end 3kms af hvide sandstrande.

[sibling-pages]

Der er to resorts på øen, Kuredu er på den østlige side.

Det Sangu Resort er et 4 stjernet hotel på den vestlige side af øen, og det har også vand villaer.

Du kan helt sikkert finde en Maldiverne Holiday passer til din pung på Lhaviyani Atoll, hvad enten det er en luksus ferie i Maldiverne opholder sig på Kanuhura eller på et af de 4 stjernede resorts. Husk de involverede afstande, hvilket giver dig en Maldiverne Island Hideaway, men du behøver en ganske lang vandflyver.
Lhaviyani Atoll