speaker

Derfor skal du have professionel speak og voice over til dit medie

Har du brug for indtaling til dit medie eller platform? Vidste du, at der findes professionelle speak og voiceover, som kan klare indtalingen for dig? Der er rigtig mange gode grunde til at vælge professionel speak, når du har brug for indspilning til dit medie. Læs med her og find ud af, hvordan og hvorfor, du bør benytte professionel speak og voiceover.

Hvad er Speak?

Speak er kort sagt indtaling af voiceover til alle slags medier og platforme. Speak breder sig over en lang række mulige indtalinger både til reklame, filmprojekter, undervisning, E-bøger og meget mere.

Speak arbejder med mange forskellige mennesker, hvis professionelle opgave er at indtale en variation af stemmetyper til forskellige opgaver og projekter. Har du for eksempel et filmprojekt, som mangler en spændende fortæller? Så kan professionel speak lægges ind over med den tale, som du ønsker dig. Mangler du en oplæser til din nye E-bog. Med speak får du krystalklar lyd igennem med en fængende fortællerstemme.

Knivskarp indspilning med kvalitetsudstyr

Måske spørge du dig selv: “Jamen, kan jeg ikke klare indtagelserne på egen hånd.” Og jo selvfølgelig kan du det, men det er ikke altid man selv står med erfaringen, og vigtigst af alt teknikken til at kunne fuldføre en optimal voiceover. Når du benytter dig af professionel speak får du et team bag dig som sikrer, at kvaliteten altid er i top.

Kyndige voiceover folk arbejder altid med det nyeste gear og de dygtigste lydteknikere, så du får en knivskarp lyd igennem hele optagelsen. Derudover er du garanteret, at ingen optagelse mistes eller bliver glemt, da der altid bliver holdt backup af din indspilning.

Voice over i mange stemmer

Uanset om dit filmprojekt er på godt gammelt dansk, eller om du ønsker udenlandske stemmer, så kan det klares med professionel speak. Speak foregår ikke kun på flere forskellige sprog, men også med flere forskellige stemmetyper.

Folk der arbejder med speak til dagligt er trænet i at lave markante stemmeændringer, der gør at indtagelsen aldrig bliver kedelig, ensformig eller stakato. Skal du have en dramatisk oplæsning? En rolig fortællerstemme? Eller en lokkende fængende reklamestemme? Hvad end du har brug for, så findes der speak til din smag og dit projekt.

Få speak og voice over i høj kvalitet

Hvis speak lyder som det helt rigtige for dig, så kan du lynhurtig komme i kontakt med et kompetent studie. Du finder det bedste speak studie med markedets hurtigste responstid her. Få et svar inden for 24 timer og kom i gang med at planlægge speak til dit projekt.

Du har mulighed for at browse gennem et katalog af udvalgte stemmer og lytte til eksempler, så du kan finde den rigtige stemme til din opgave. Dernæst kan du dele det medie, hvor til stemmen skal bruges til og angive, hvor mange ord der skal indtales. En pris vil blive beregnet for dig, og så kan du hurtig komme i gang med at perfektionere dit projekt med professionel speak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts

Kroophold i Vestjylland

Inviter din partner med på et fantastisk kroophold i Vestjylland. Vestjylland er beriget med en masse smuk natur og mange charmerende kroer, som både byder

Markedsføring af rejsevirksomhed

Som rejsearrangør eller rejsebureau, har du et stort ansvar, når det kommer til at vælge de rigtige reklameartikler til din markedsføringskampagne. Når alt kommer til