Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Når du er i Berlin, bør du ikke bare se de store seværdigheder, men også opsøge nogle af de mere lyssky steder. For eksempel kunstmuseet Sammlung Boros, hvor der tidligere har været en klub for sadomasochister.

Når du tager til Berlin, er der selvfølgelig en række af deres vigtige seværdigheder, som du bør besøge: Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Fernsehturm. Det er dog også sjovt at gå på opdagelse i de mere lyssky sider af Berlin; de sider, som det ikke er alle turister, der ser.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Et oplagt sted for dig at besøge, hvis du hører til den type, er Sammlung Boros. Det er et kunstmuseum, der er indrettet i en tidligere bunker. Den blev bygget i 1942 og brugt til beskyttelsesrum under krigen. Derefter har den fungeret som fængsel og lagerrum for bananer, inden den blev et sted, hvor tyske sadomasochister kunne udleve deres fetish. Hvis væggene kunne tale, ville de derfor virkelig kunne fortælle mange historier.

Bestil i meget god tid

Sammlung Boros er ikke noget, som du bare lige kan komme ind og se. For at få mest muligt ud af oplevelsen bliver der kun lukket små grupper ind hver gang. Derfor er det vigtigt, at du bestiller en billet god tid i forvejen – du bør helst gøre det hjemmefra for at være sikker på, at du kan komme ind, når du ønsker det.

Kilde: https://travel-guides.dk/berlin-sevaerdigheder/