De bedste måder at rejse, når man er ung

Når man ikke længere skal rejse med dine forældre, er det altid spændene at prøve alternative og nye rejsemetoder. Derudover vil man også gerne kunne rejse lidt billigere end de klassiske metoder og samtidig kunne være impulsiv og fleksibel. Det kan også gerne være, man vil rejse med mange venner, men hvordan gør man lige det? Læs her de bedste måde til at rejse, når man er ung.

Bilferie

Bilferie er en meget undervurderet form for rejse, og mange foretrækker det ikke på grund af de mange timer i bilen. Men hvis man ser bort fra det, er der mange goder ved at tage på bilferie. En ting, som gør bilferie noget af bedste for unge mennesker, er, at man kan gøre det impulsivt.

Den dag man lige får lyst, kan man samle sinde ting og en ven eller to og tage af sted. En anden god ting ved at være på bilferie er, at man har bilen med, når man kommer frem. Det betyder, at man ikke behøver bruge penge på at leje en bil, eller bekymrer sig om offentlig transport.

Når man har bilen med, giver det, også en mulighed får at rejse flere steder hen. Man kan udforske mange steder i landet nemt i stedet for bare at blive i en enkelt by. Det betyder, at man kan opleve meget mere i ens ungdom, når man har tiden og energien til det.

Ferieboliger

Hoteller plejer altid at være normen, når man gerne vil på afslapningsferie, men det kan være, du skal overveje en feriebolig i stedet. Det giver dig ikke alt for meget luksus med all-inklusive osv., men det giver dig en god mulighed for at slappe af uden at være omgivet af personale og fremmede

Hvis du lejer en feriebolig, kan du også tage en hel vennegruppe med og splitte regningen. På den måde bliver det også billigere at rejse. Du kan tage mange venner med, og leje sommerhus privat i Danmark og få masser af plads til at kunne gøre, hvad du vil. Hvis du gerne vil til udlandet, kan du i stedet kigge på ferieboliger i Spanien.

Backpacking

Denne form for rejse bliver mere og mere populær, og det kan godt forstås. Man behøver ikke andet end en rygsæk, og det er en virkelig billig måde at rejse på. De mest populære steder er Sydeuropa og selvfølgelig store dele af Asien.

Man kan enten tage toge rundt i de forskellige nabolande, man befinder sig ved, eller man kan hitch-hike omkring og møde en masse mennesker på vejen. Det giver dig en kæmpe mulighed for at være impulsiv og eventyrlysten.

Hvis det virker svært at skulle tage på sådan en rejse selv, kan man også tage en ven eller kæreste med. Man skal dog forberede sig på at være rigtig meget sammen, og ikke have særlig meget plads for sig selv.

Fordi man sandsynligvis kommer til at bo på vandrehjem og Hostels, som ofte ikke tilbyder meget plads. Dette er dog meget billigt og er specielt, det der nedsætter omkostningerne ved denne slags rejse, og det er også en del af backpacking oplevelsen, som gør backpacking til noget helt specielt.

Uslebne diamanter

De klassiske rejsesteder er ofte de mest dyre, men de er ikke nødvendigvis det sted, man behøver tage hen. Tag heller på opdagelse steder de, du aldrig har hørt om før, og som ikke er fyldt med turister. Du kommer ofte meget mere ind i det lokale og unikke ved stedet, hvis der ikke render helt vildt mange ligesom dig rundt.

Tag hellere ned et sted i Thailand, for eksempel og bo på et lokalt hotel. Du kommer til at opleve så meget mere, og bliver suget meget mere ned i den lokale hverdag og levestil.

Prøv også at rejse med at specifikt formål i stedet for at tage til Paris eller London, bare fordi du aldrig har været der. Du kan for eksempel tage til Portugal for at surfe i Portugal an man nemlig opleve nogle af de højeste og vildeste bølger i verden.

Du kan også tage til Japan og opleve Anime kulturen helt tæt på. Tag til Akihabara, som er et helt vildt teknologisk, udviklet nabolag i Tokyo, som også er dækket i Anime og Manga.

Et godt råd til hvis du tager hen til steder i for eksempel Asien eller Sydamerika, er at lære få ting på deres modersprog, da befolkningen ofte ikke taler særlig godt engelsk. Du vil blive meget hurtigere accepteret og vil lære meget mere om livet som lokal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts