Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Billige flybilletter til Island – Island er et fantastisk rejsemål med noget af den mest fantastiske, storslåede, voldsomme og smukke natur. I denne artikel får du et blik nærmere på flyrejsen til Island. Nedenfor kan du bruge Momondos flyvesøgemaskine til at finde billige flybilletter til Island.

Flyselskaber med ruter til Island

Det er et begrænset udvalg af flyselskaber, der flyver til Island. Du kan se nedenfor forskellige flyselskaber fra de store danske lufthavne.

Flybilletter til Island fra København / Kastrup lufthavn

Følgende flyselskaber har ruter fra København – hvis du vil have billige flybilletter til Island fra København, så brug søgemaskinen ovenfor, da nedenstående liste er mere til information.

  • Iceland Air
  • SAS
  • WOW air

Flybilletter til Island fra Billund

Der er ikke mange direkte ruter fra Billund til Island. Du kan dog finde en masse flyrejser, hvis du finder flybilletter til Island med nogle mellemlandinger.

I skrivende stund er der kun følgende flyselskab, der har direkte ruter fra og til Island fra Billund.

  • Iceland Air

Flybilletter til Island fra Aarhus / Tirstrup

På nuværende tidspunkt er der ikke nogle direkte flyruter mellem Island og Tirstrup Lufthavn ved Aarhus. Nærmeste lufthavn med direkte forbindelse til Island er Billund.

Flybilletter til Island fra Aalborg

På nuværende tidspunkt er der heller ikke nogle direkte ruter eller flyrejser mellem Island og Aalborg. Enten tag en tur med mellemlandinger til Island eller tag et direkte fly fra Billund, der er den nærmeste lufthavn med direkte forbindelse til Island.

Jydernes vej til billige flybilletter til Island

Selvom der er en direkte flyrute mellem Reykjavik og Billund, så er det ofte billigere at tage over København eller mellemlande et andet sted, når du skal til Island. Det er nemlig ikke specielt billige flybilletter, der er på rejsen mellem Island og Billund.

Det skal du have med på rejsen

Island er ikke en del af EU, men til gengæld er Island en del af de Nordiske lande. Det betyder, at du ikke behøver visum, da der er en aftale de nordiske lande imellem, at man ikke behøves visum ved rejser i de nordiske lande.

Pas eller andre identifikationspapirer

Når du flyver til Island rejser du udenfor EU, men som ovenfor nævnt er du stadig i et nordisk land med de regler, der gælder her. Som udgangspunkt er det ikke et krav, at du har pas med fra officiel side. Du skal dog have identifikationspapirer med billeder med. MEN  nogle flyselskaber og færgeselskaber kan kræve at du har pas med som identifkationspapirer. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Tag i øvrigt et kig på denne guide med tips til flybilletter og flyrejser generelt her.