Gør flyturen mere bekvem

Sådan gør du flyveturen mere bekvemmelig

Elsker du at rejse – men hader du at flyve? Det kan være svært at undgå en flyvetur i ny og næ, hvis du samtidig godt kan lide at rejse. Dog er der ingen årsag til at gøre flyveturen mere ubehagelig end højest nødvendigt! Derfor har vi fundet nogle tips til dig, så du kan gøre din næste flyvetur så bekvemmelig som muligt. 

Nakkepuder

Du har nok set dem før: Nakkepuderne! Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en af disse, er dette tegn på, at du bør gøre det. Tit og ofte forholder det sig nemlig sådan, at flyet afgår ekstremt tidligt eller ekstremt sent. Derfor kan man hurtigt få brug for at tage en lille tur om bord på flyet. 

Hvis man ikke har en nakkepude, kan denne lur blive forfærdelig. Man er træt og lige som man tror, at man har fundet den rette position, får man ondt i nakken. En nakkepude kan støtte din nakke, så du kan få en ordentlig lur. Det er ikke særlig sjovt at være træt allerede den første dag på ferien, fordi søvnen blev afbrudt og fordi det ikke var muligt at tage en ordentlig lur om bord på flyet. Shop hos Journeylife, hvis du er klar til at købe en god nakkepude til din næste ferie. 

Mindre bagage

Det kan være en god idé at medbringe mindre bagagen. Meget bagage er nemlig med til at gøre os mere stressede i løbet af rejsen. Tænk hvis du skal løbe til check-in i den kæmpe lufthavn med to store kufferter? 

Sørg også for, at du kan have al din håndbagage i en enkelt kabinekuffert eller en enkelt rejsetaske. Hvis du har to store tasker med dig – og måske også en stor vinterjakke – bliver det nemlig hurtigt problematisk for de andre rejsende at få plads til deres taske i flyet. Når du har færre tasker, er der også generelt færre ting, som du skal huske at få med dig ud af flyet og som du skal holde styr på! 

Mad og snacks 

De fleste flyselskaber og lufthavne accepterer faktisk, hvis du har lidt mad eller snacks med i din håndbagage til flyturen. En lille snack kan hurtigt hjælpe på humøret – og der er heller ingen tvivl om, at mad og snacks gør flyveturen en del mere hyggelig. Husk dog altid at tjekke, om pågældende lufthavn, som du flyver fra, accepterer at du medbringer mad og/eller snacks med dig ind gennem security området. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts