Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på bilferie til Kroatien. En af de bedste måder at være i Kroatien er på bilferie. Der er simpelthen så mange ting, der ligger i relativ kort afstand fra hinanden.

Hvad er der så spændende ved Kroatien? Der er rigtig meget der er spændende ved Kroatien. Her får du 5 gode steder at se:

  1. Dubrovnik – Fantastisk by i det sydlige Kroatien. Det er særligt den gamle by der er et must-see. Den gamle by er omringet af en mur, der blev opført i det 16. århundrede. Når du er i Dubrovnik, så bestig eventuelt bjerget Srd og oplev en fantastisk udsigt over Dubrovnik.
  2. Hvar – Et utrolig mix af historiske små gader og arkitektur med smukke strande og et utrolig fede beach-parties og det vildeste natteliv.
  3. Split – Ligesom Dubrovnik er det en af de her byer, som du bare skal se når du er i Kroatien. Der er bygningsværker, der stammer helt tilbage fra 4. århundrede og er opbygget under de romerske kejsere.
  4. Krka national park – Noget af det mest fantastiske ved Krka nationalpark det er, at de smukke vandfald. Dem kan du bade i om sommeren.
  5. Plitvice national park – Det er en af de ældste nationalparker i Europa og verden, og det er et helt fortryllende sted. Oplev skøn natur og floder og smukke vandfald.
bilferie kroatien

Bilferie – husk nu det med bilen

Der er lavet utallige guides om kør-selv-ferier til Kroatien. En af dem kan du læse her: Travel-guides.dk’s kør selv ferie til Kroatien guide. Det er videre  utrolig vigtigt, at du har styr på din bil, og forsikringer og autohjælp er på plads. Det kan du holde dig opdateret med på en side som Din-Bil.dk. Alternativt kan du også leje en bil i Kroatien. Der er en række forskellige steder du kan leje biler, og vi anbefaler generelt .

God bilferie til Kroatien 🙂