5 gode grunde til at du skal tage en tur på Caminonen

Måske du har hørt om at gå Caminonen før? Uanset hvad får du hvert fald her 5 gode grunde til, hvorfor du skal overveje at gøre. Det første er, at du har mulighed for at få en spirituel rejse. Her kan du både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt komme i kontakt med dig selv. Fx ved at slukke mobiltelefonen og ikke have adgang til nyheder, internettet eller andet, der kan forstyrre. Camionen rejser kan altså derved give mulighed for at kunne fordybe sig i sig selv, og komme helt tæt ind til kernen i sit indre.

Gå alene eller med andre

Den næste grund er, at du har mulighed for enten at gå den alene, med folk du kender, eller folk du eventuelt møder på Caminonen, og som du så måske får lyst til at fortsætte rejsen videre med. Uanset hvad du vælger, vil det skabe noget unikt til din rejse. Det første er selvfølgelig en del af planlægningen, når du skal derned, hvorimod det andet kan ske spontant og i øjeblikket. Det vigtigste er nok, at du finder ud af, hvorfor du gerne vil afsted samt, hvad du vil opnå på turen. Endnu en god grund er derfor også, at du kan være åben og imødekomne for, hvad der end krydser din vej.

Rejs billigt

En fjerde grund til at gøre det er, at det behøver ikke at koste det store at gå Caminonen – eller et stykke af den. Sammenlignet med andre rejser, er det en billig rejseform, fordi der er billige muligheder for overnatning undervejs. Det kan være en oplagt mulighed at orientere sig, hvor der er mulighed for overnatning alt efter, hvilken rute du vælger at gå. Med det sagt kommer her den femte og sidste grund til at tage en tur på Caminonen: få en oplevelse for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts