Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Find inspiration til, hvorhenne du næste gang skal tage i sommerhus.

Om sommerhusferie i Danmark

Vi danskere glemmer ofte, hvor mange smukke og unikke feriedestinationer Danmark har at byde på. Du kan både flygte ud i naturen og komme tæt på byerne. Du kan udforske historiske steder, finde familievenlige seværdigheder, tage på cykel- eller vandreture, planlægge en gastronomiferie og meget mere. Der findes absolut mange muligheder, når det drejer sig om leje af sommerhus i Danmark.

Sommerhus i Sønderjylland

Var der nogen, der sagde sønderjysk kagebord og overdådige naturoplevelser? Sønderjylland byder på en masse skjulte skatte i form af seværdigheder, dejlige badestrande og gamle, hyggelige byer. Du finder blandt andet sommerhuse med unikke beliggenheder med udsigt direkte til vandet. De største byer er Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Vojens og Tønder, som kan imødekomme shoppetrangen.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Sommerhus langs Limfjorden

Limfjordslandet er en sand perle i det danske land, der byder på masser af frisk luft, hyggelige havnebyer, masser af kultur, smuk natur og børnevenlige strande. Når du er i sommerhus i en af de små byer langs Limfjorden, får du ro og fred til at geare helt ned. Der findes samtidig mange udflugtsmål, så I kan pakke madkurven og drage afsted. Besøg for eksempel Nykøbing Mors, Livø, Fur, Løgstør og Hals.

Sommerhus på Fyn

Fyn byder på et væld af frodige skove, rolige strande og nogle af landets mest betagende landskaber. Det er svært at begrænse sig til et område, når det gælder Fyn. Heldigvis ligger der mange idylliske sommerhuse spredt over hele det fynske. Hvis du tager på sommerhus på Fyn, kan du se frem til nogle skønne dage i de dejligste omgivelser. Samtidig kan du også opleve forskellige seværdigheder og spændende kultur. De største byer på Fyn er Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart og Faaborg.

Sommerhus på Nordvestsjælland

På Nordvestsjælland finder du et særpræget kuperet istidslandskab, gamle købstæder samt mange berømte slotte og berømte bygninger. Du finder her noget af den mest uberørte natur i Danmark, og det er derfor et oplagt spot at gå på vandreture i. De største byer på Nordvestsjælland er Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Jyderup og Tølløse.