Rejseguide Roques

Til et stigende antal mennesker, der søger isolation, privatlivets fred og eksklusivitet, stedet at gå, er de små venezuelanske øer Los Roques se mere i rejseguiden til Los Roques i Venezuela.

De venezuelanske øer Los Roques er de mest sydlige øer i Caribien, og de er ikke det nemmeste sted at komme til, hvilket er grunden til de bliver den eksklusive hideaway af de rige og berømte.

For at komme dertil skal du flyve fra Caracas, i et lille fly, sandsynligvis en ti pladser propel fly, og så du får chancen for at tydeligt se, hvad der er så tiltrækkende om Los Roques.

Havet er så lavvandet, det ligner turkis glas fra flyet, med flere øer stikker ud af denne perfekte hav, nogle helt lille.

De fly lander på Gran Roque, på et meget støvet landingsbane, ingen reelle formaliteter eller hjælpe her, du afhenter dine poser selv, og bogstaveligt talt inden for et par minutter kan du være i din bolig.

Den første ting, der vil slå dig er vinden, det blæser hele tiden, og den anden ting er den fuldstændige mangel på motorkøretøjer, jeg tror, ​​der kan være et par lastbiler til at levere vand og tage væk vrøvl, og et par strand buggy type køretøj.

[sibling-pages]

Vand er meget dyrebar her, er drikkevandet afsaltet.

Der er virkelig ikke noget at gøre her, hvis du ikke gør fisk, sejl eller dykke, og sættes til, der er kite surfing. Det ser utroligt spændende, og det er et fantastisk sted, hvis du ønsker at gøre den slags ting. Du kunne jo bare stille, det er den slags sted.

Det er umuligt at sige, hvad der er den bedste strand, fordi hver ø er omgivet af en smuk strand, og ofte vil du være den eneste person på stranden på øen, du besøger. Livet her er enkel, og det er nemt at få dig en bådudlejning at tage dig temmelig overalt du ønsker at gå.

Hvad er så dejlige om Los Roques er den manglende udvikling, manglende resort hoteller, og manglende besøgende.
Roques
Hele Los Roques er en National Marine Park, og den eneste turismen er i det nordøstlige hjørne.

Ingen bygning må være højere end to etager, så ingen feriesteder, bare Pousadas, som omregnes familieboliger, og nogle er meget små, luksuriøse, med et fantastisk niveau af personlig service.

Med hensyn til føler på stedet. Det er ikke virkelig Caribien, mere sydeuropæisk, en blanding af portugisisk og fransk, og i virkeligheden de fleste af de Pousadas køres af sydeuropæere. Den vigtigste firkant på Gran Roque er fransk, og du næsten føler, at der bør være et spil boule foregår!

Dette er et sted at blive set nu før, da det uundgåeligt vil, masseturisme rammer de små øer i Los Roques.