Rejseguide Angel Falls

Et af de mest berømte rejsemål i Venezuela er Salto Ángel (Angel Falls), verdens højeste vandfald, styrtdykkende 3.211 meter ind i Djævelens Canyon. Den uafbrudt kaskade er lige omkring 16 gange højden over Niagara Falls!

Besøgende til Angel Falls i Venezuela kan vælge at tilbringe en nat i bunden af den falder, mens de brølende farvande og eksotiske fugle lulle dig til at sove. En anden bemærkelsesværdig overnatning er ved mundingen af Cueva del Guácharo, Venezuela længste hule.

Den højeste Water Falls på kloden, der er 15 gange højere end Niagara Falls, Angel Falls er blandt de fem store escapade lokaliteter af Venezuela beliggende i Guyana højland, hvor vandet optræder i et frit fald på 979 meter fra Churum River perched af kantning af Auyantepuy Table Mountain, den førende Table Mountain i Canaima Venezuela.

Dette mageløse sted giver en mulighed for at besøgende for at assimilere med naturen i en lige og ægte måde. Det bedste anbefalede tid til at besøge dette vidunder er i top regntiden, der starter fra juni og varer til oktober, idet denne periode giver den virkelige magnetisme som vandgennemstrømningen er fantastisk end resten af året. Selvom en rejse til faldet er en indviklet affære for at blive placeret i en isoleret jungle. Flybilletter til Puerto Ordaz er forpligtet til at nå frem til Canaima lejr, der er altid på velkommen til at tage dig til destinationen, hvor jorden blev født, den ældste plet af planeten tilbyder dig en reel levetid eventyr, der måske ikke være muligt ved at besøge et anden destination i verden.

Venezuela

Se naturen, gratis og slående ved en jord, der har to milliarder års historisk arv. Det fængslende terræn i Canaima National Park er en ideel kombination af spændende og realisme, udvirket af frygtindgydende bakker kaldet Auyantepuys, myriader af vandløb, vandfald, jungler, søer og savanner udvide som en smaragd havet og sådan miljø fortjener at blive udforsket en gang i livet.