Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hawaii er et af de hotteste turistmål i verden. Der var omkring 6,5 millioner besøgende til Hawaii i 2003 og omkring 7,3 millioner besøgende i 2005.

Hawaii er sådan et populært turistmål er i vid udstrækning skyldes, at staten er velsignet med smukke naturlige landskab og strande samt dens turist venlige vejr hele året rundt. Så der er faktisk ingen bedste tidspunkt at besøge Hawaii, medmindre særlige grunde, såsom hvalsafari sæson.

Find guides til Hawaii her hos Saxo

Vejr og klima på Hawaii

Vejret i Hawaii kan opdeles i to sæsoner: vinter og sommer. Om vinteren er der fra midten af oktober til april, dagtimer temperaturer er i den komfortable midten af 60’erne til 80 grader Fahrenheit eller 16-27 grader Celsius. Om natten vil temperaturen kaste yderligere 10 grader Fahrenheit så du kan være nødvendigt at bringe en jakke eller en trøje, hvis du går udendørs.

Der er generelt mere regn på denne tid af året, især så i november og december. De tørreste steder i vintermånederne er Waikiki på Oahu, Makena, Wailea og Kihei på Muai, Kona og Kohala på Big Island of Hawaii og Poipu på Kuaia.

Sommer overtager fra maj til midten af oktober og dagtimerne temperaturen ligger lige omkring midten af 80 F eller omkring 30 grader Celsius. Aften er køligere med 5 til 10 F. Også der vil være mindre nedbør og selv hvis den gør regn, vil det kun være i korte perioder. Dette er den bedste tid for strand aktiviteter såsom som at surfe på bølgerne og dykning i Hawaii.

Den bedste tidspunkt at besøge Hawaii

Turistsæson på Hawaii

Den travleste turistsæson i Hawaii er fra omkring juletid til midten af april trods af vådere vejr i disse måneder. Hvis du rejser til Hawaii i løbet af denne sæson, bliver du nødt til at mase med turister fra hele verden, når du besøger Hawaiis populære turistattraktioner. Hoteller, ferie udlejning af boliger og overnatningssteder vil også være meget dyrere på grund af den store efterspørgsel.

Så hvis du vil undgå skarer af turister og få en billigere Hawaii ferie ferie, så er det bedste tidspunkt at besøge Hawaii vil være fra maj til oktober. Andre fordele ved at besøge Hawaii i løbet af maj-oktober månederne er at passaten er forfriskende og vejret er tørt. Det gør Hawaii mere behageligt for rigtig mange besøgende.

Hawaii

Den nordøstlige del af Hawaii-øerne bære hovedparten af vejrliget mest, og det er ikke ualmindeligt at se turister flade ud på strandene, mens de nyder solbadning på den ene del af øen, mens voldsom regn og blæst rammer den anden side af øen.

Hawaii er heldigvis en af de steder hvor orkaner og jordskælv ikke er et problem, da disse kræfter fra naturen er sjældne – selv om vulkanudbrud sker regelmæssigt på Big øen. Men ikke alene er disse udbrud sikre. Rigtig mange kommer for at se disse vulkanudbrud tæt på. Det er en af de foretrukne turistaktiviteter på Hawaii. Fremvisninger og ekskursioner til vulkanudbrud kan være kompromitteret af en “VOG” eller tåge, der hænger i luften efter udbrud.

Så hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Hawaii? Du bestemmer selv – Hawaii er en fantastisk ø for besøgende hele året rundt.

Find guides til Hawaii her hos Bog&Ide!