Rejseguide Curacao

Curacao, den største ø i De Nederlandske Antiller, ligger mellem Aruba og Bonaire i det Caribiske Hav. Øen kan prale med en interessant historie, synlig i de museer og vibrantly malede bygninger øens hovedstad, Willemstad. En UNESCO World Heritage Site, er byen også hjemsted for den ældste fungerende hebraisk synagoge på den vestlige halvkugle og flere andre historiske steder.

Curacao

Walking gaderne i denne koloniale skat, vil du høre beboerne taler fire forskellige sprog: hollandsk, engelsk, spansk og de indfødte Papiamentu. Denne kulturelle mangfoldighed er også til stede i øens køkken, nogle af de mest unikke billetpris i Caribien. Ligesom andre ABC øer, er mulighederne for sjov i vandet ubegrænsede. Der er også masser af store muligheder for familier, herunder Curacao Seaquarium og masser af rolige, uspolerede strande. Mens Aruba er den mest luksuriøse af øerne og Bonaire den mest uberørte, kan man sige, at Curacao ligger et sted midt imellem.

Curacao

Som du kan se, hver af Antillerne øerne i Caribien en unik smag og karakteristiske turistmæssige muligheder. Uanset om du er på udkig efter en kulturelt oplysende og historisk tur, en eksotisk flugt eller en aktiv Caribien ferie, kan du helt sikkert finde det, du leder efter på en af ABC-øerne. Bedste endnu, hvorfor så ikke turnere alle tre øer? Resultatet ville sikkert være en fantastisk, velafbalanceret Caribien ferie.

To ferier i én med spies til Aruba og Curacao i Caribien

Aruba
Bonaire