Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Når man skal en tur til udlandet kan det være en god ide at planlægge nogen ting i forvejen, som for eksempel hotel booking og billeje. Denne guide ser på hvilke billejningsmuligheder ‘https://din-rejseguide.dk/’ udbyder i den ultimative partyby, Las Vegas.

Hvad enten du skal til Las Vegas for at opleve et af de mange legendariske hoteller, såsom Caersar’s Palace, eller du er mere til underholdning som Cirque du Soleil, eller årets UFC 239 bonanza, har du brug for en dyt. Her er nogle tips til, hvilken bil du kan leje, og hvor du kan køre hen på et heldags-roadtrip i Las Vegas og omegn.

USA kaldes ofte ‘Guds eget land’, og hvis der er noget om snakken, så må Gud elske biler, for udvalget af biler, man kan leje på sin ferie i USA, er nærmest uendeligt.

I luksusklassen kan man leje en Dodge Challenger, men man betaler også prisen (omkring 3000 kroner for to dage) for at køre rundt i denne eksklusive bil. En anden bil i den dyre ende er en Chrysler 300 (ca. 1800 kroner for to dage).

Nogen af de mest populære udlejningsbiler findes i mellemklassen, med biler som Ford Mustang Convertible og Chevrolet Camaro Convertible (begge for omkring 1200 kroner for to dage).

Det kan også gøres billigere med, for eksempel, en Jeep Cherokee eller en Chevrolet Impala, begge for omkring 800 kroner for to dage, eller en Chrysler 200 for omkring 700 kroner (to dage).

Alle ved at der er rigeligt at tage sig til i Las Vegas. Men det er bestemt også noget ved at tage på et roadtrip uden for byen. Las Vegas er en ørkenby, og der er mange smukke naturoplevelser i vente bare få timers kørsel fra byen.

 

Vest for Las Vegas

Kun omkring 30 minutters kørsel fra hovedgaden i Las Vegas, ’The Strip’, ligger Red Rock Canyon, som er nogen fantastiske klippeformationer. Man kan køre den populære ca. 21 kilometer lange rute, 13 Mile Scenic Drive, og nyde den fantastiske natur uden at forlade bilen. Man kan naturligvis også parkere bilen og tage en vandretur rundt i klipperne eller nyde det smukke ørken- og klippelandskab på hesteryg eller på en mountainbike.

 

Hvis man kører halvanden time videre mod vest fra Red Rock Canyon, kommer man til det utrolige ørkenlandskab, Death Valley (National Park) – dødens dal – og navnet er ikke en tilfældighed. Mange guldgravere og minearbejdere på vej vestpå blev ‘fanget’ i dalen, som kan blive varm som en ovn i sommerperioden, og der var flere der døde i heden og tørken, før de fik en chance for at komme videre til Californien. Heldigvis behøver en tur til Death Valley ikke at gå så galt – men man skal altid huske at medbringe vand og sørge for, at bilen er tanket godt op.

 

Syd for Las Vegas

Ca. en times kørsel syd for Las Vegas ligger nationalparken Mojave National Preserve, som er fuld af de fantastiske og meget specielle Joshua-træer, som kun gror i dette område.

 

Øst for Las Vegas

Efter omkring fem timers kørsel østpå fra Las Vegas, når man frem til den sydlige del af den mægtige Grand Canyon, og det er uden tvivl et besøg værd. Dog anbefales det mindst at tage en overnatning for at nå at se bare en brøkdel af denne fantastiske nationalpark.

Det er en lidt kortere køretur til den vestlige del af Grand Canyon, hvor man finder Grand Canyon Skywalk, en 10 cm tyk og 20 meter lang glasbro, der hænger 1,2 kilometer oppe i luften og har en spektakulær udsigt.

 

Hvis man ikke har tid til at køre hele vejen til Grand Canyon, er en 40-minutters køretur til Lake Mead – en stor menneskeskabt sø – også en mulighed. Området er ikke så storslået som Grand Canyon, men hvis du har behov for rolige omgivelser efter en hård nat i Vegas, kan Lake Mead byde på en god vandretur og flot udsigt.

 

I det store hele har naturområderne omkring Las Vegas lige så mange storslåede oplevelser at byde på, som selve byen kan diske op med – en perfekt kontrast der betyder, at der virkelig er noget for alle i Las Vegas og omegn.

 

Til alle disse roadtrips er det vigtigt at huske:

– At medbringe rigeligt med vand og sørge for at bilen er helt tanket op. Det mindsker risikoen for at strande i ørkenen.

– At holde øje med hvor du går. Der er både slanger, giftige edderkopper og skorpioner i ørkenområdet omkring Las Vegas.