Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det er igen blevet tid til at snakke om muligheden for at komme på fede og uforglemmelige rejser. Et emne, som er svært at få armene ned over, fordi der er så mange vilde muligheder for at komme ud og opleve verden. Det skal denne artikel kigge nærmere på.

Har du længe drømt om at komme afsted på en af de fodboldrejser, som du hører om i TV, eller som dine venner måske har talt om? Så er det bestemt en mulighed, hvor du relativt nemt kan få arrangeret tingene, og hvor drømmen kan blive til virkelighed.

Netop fodboldrejsen er i øjeblikket et populært valg. Det skyldes blandt andet, at flybilletter ofte kan fås ned til meget små penge, og det er derfor relativt simpelt at komme afsted. Derudover er mange gode til at finde deres egne overnatningssteder, og det gør måske endda turen endnu billigere.

Er det ikke penge, som er problemet, kan man måske overveje i stedet at tage med et bureau, som kan arrangere det hele for en. Det er måske lidt dyrere, men til gengæld er man også helt sikker på, at alt klapper, som det skal. Den ene løsning er ikke nødvendigvis bedre end den anden, men der er selvfølgelig forskel på, hvor professionelt det er, men også hvor meget frihed, man har til at gøre, hvad man selv vil.

Oplev Afrika

Har du endnu ikke været i Afrika, så er 2019 måske året, hvor det skal prøves af. Det er et kontinent, som selvfølgelig rummer virkelig mange forskellige ting, og derfor er det også svært at sige, hvad du skal vælge, hvis du tager afsted. Afrika er rigtig mange forskellige kulturer, men mange Europæere vælger det østlige Afrika omkring Tanzania og Kenya, fordi det er her, kulturen oftest er mest fredelig.

Netop Tanzania og Kenya rummer eksempelvis de mange tusinde masaier, som før i tiden vandrede ned igennem Afrika, før de slog sig ned her. Det er en kultur, man nærmest ikke kan forstå, når man kommer fra vesten, og det sætter virkelig sine spor i erindringen, når man besøger sådan en landsby.

Safarimulighederne er måske det, dette område slår sig allermest på, og det forstår man faktisk godt. Dyrelivet er utroligt, og parkerne er så intakte, at man virkelig får mulighed for at opleve dyrene i deres rigtige hjem. Det er her, det bliver så anderledes fra en dyrepark herhjemme, hvor dyrene er blevet placeret af mennesker. I nationalparkerne i Tanzania og Kenya, er det ganske enkelt deres oprindelige hjem, som man har beskyttet og bevaret.

Foruden dyreliv og masaier, så findes der også en masse kyststrækning, særligt i Tanzania, som også er voldsomt populært at besøge. Ud for Tanzania finder du i øvrigt eksotiske Zanzibar, som bare er lidt mere særlig end de fleste andre steder. Strandene er unikke, solnedgangene er enormt smukke, og du føler lidt, du befinder dig på en paradis-ø, hvor tiden faktisk godt kan komme til at stå lidt stille omkring dig.