Jeg vil gerne dele min historie i håb om at andre kan drage nytte af mine erfaringer og undgå den følelse af panik som strømmede gennem kroppen på mig, da jeg stod alene og pengeløs i lufthaven i Havanna. Redningen kom i form af et SMS lån, der gjorde det muligt for mig at hoppe på det næste fly til Danmark. At et SMS lån kan være lifesaving i en krisesituation, har jeg mærket på egen krop. Jeg håber at I, hvis I skulle være så uheldig at stå i samme situation som mig, i det mindste ved at SMS lån findes og virker. Det kan spare jer for meget.

Historien om hvordan et SMS lån reddet mig

Efter at have backpacket gennem Mellemamerika på den obligatoriske find-dig-selv-rejse efter gymnasiet, var jeg nået til rejsens sidste stop i Havanna. Det havde været en fantastisk tur, fyldt med oplevelser, udfordringer og nye venskaber, men nu var både jeg og min opsparing godt brugt. Min konto var tom. Jeg havde nogle få Euro og Cubanske Dollars tilbage i kontanter og min flybillet hjem til Danmark.

På min rejse blev jeg gang på gang positivt overrasket over folks venlighed og hjælpsomhed. Så da hotelejerens søn tilbød at køre mig til lufthavnen, sagde jeg gladelig ja. Alt gik strålende, indtil bilen gik i stå et sted på landevejen og det var umuligt at få liv i den igen. Jeg havde intet andet valg end at stille mig op i vejkanten med min bagage og tommelen fremme. Da jeg endelig kom frem til lufthavnen, var der lukket for indcheckning og hverken tårer eller bøn kunne rykke ved personalets stenansigter.

Følelsen af totalt hjælpeløshed og panik ramte mig som en mur, der var jo intet jeg kunne gøre. Efter nærmest per automatik at have forhørt mig om andre fly og priser, begyndte jeg på må og få at google efter ordene; mangler penge nu, hurtige lån osv. Pludselig faldt jeg over SMS lån og da jeg så læste videre at jeg kunne have pengene på kontoen allerede næste dag øjnede jeg nyt håb. Jeg takkede guderne for at jeg lige var fyldt 20 år, da dette var et krav fra låneselskabet. Sendte SMS’en med ansøgning om et lån på 4.000 kr. og krydsede fingre. To timer senere fik jeg godkendt lånet via en SMS og en beskæftigelse på at pengene ville stå på min konto næste dag. Min lettelse var ubeskrivelig. Efter en lang nat på en lufthavnsstol, stod pengene på kontoen og jeg kunne købe min billet hjem. Her kan du finde steder hvor du kan låne penge på et øjeblik.

Samsung-Galaxy-s5-fingerprint

Muligheden for at optage lån på en så enkel og effektiv måde som SMS lån tillader, er intet mindre end et mirakel når man står i en håbløs situation i udlandet. Trygt hjemme i Danmark igen, lagde jeg en plan for tilbagebetaling af lånet. Og stadigvæk i dag bliver jeg fyldt med taknemlighed over at det var muligt.

Andre ressourcer om SMS lån

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=172910 – Dokument hvor du kan læse kreditaftaleloven.

http://billig-lan.dk/forskellige-typer-forbrugslan/sms-laan/ – Mere om SMS-lån.

https://www.dr.dk/tv/se/-/-/regeringen-vil-begraense-sms-lan – Artikel om at regeringen vil begrænse SMS lån.