Planlæg den perfekte rejse til New York

New York er en af de mest besøgte byer i verden, og det er ikke uden grund. New York har noget for enhver smag, med masser af spændende seværdigheder, oplevelser, butikker, restauranter og hoteller. Derudover er der også et væld af aktiviteter, som man kan spice turen op med. Uanset om man er til shopping, kunst og kultur, arkitektur eller bare vil nyde og opleve byen og slappe af i en park, så kan man finde det i New York. Men med så mange muligheder kan det godt være svært at finde ud af, hvordan man planlægger den perfekte rejse til New York. Læs med her og få tips og tricks til planlægningen af din ferie til New York og alle de muligheder, som der er at vælge imellem..

Den bedste musicalunderholdning i New York

Når det gælder underholdning og ting, som man kan foretage sig i New York er der intet, der slår et teaterstykke eller en musical på Broadway. Byen er kendt for sine mange musicals. Med hundredevis af forestillinger om året er muligheden for at finde en musical eller to, som man har lyst til at se ret latent. Ligesom det praktisk talt er et must, når man nu er der alligevel,  derfor kan det klart anbefales, at købe Broadway musicals billetter til en af de populære musicals på forhånd.  Uanset på hvilken tid af året du besøger New York, så er det en af de ting, som du helt klart skal gøre, hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, nemlig at se en musical på Broadway, den berømte teaterboulevard, der løber gennem Manhattans centrum, herunder Times Square. Mange berømte amerikanske skuespillere har startet deres karriere her på scenerne, for at skabe sig et stort navn.

De fleste teatre ligger i Midtown, så det er let at komme dertil. Der er mange populære musicals, som du kan overveje at se, når du besøger New York. Nogle af de mest populære musicals inkluderer for eksempelt “The Phantom of the Opera”, “Les Misérables” og “The Lion King”. De er alle sammen musicals, som de fleste kender i forvejen. Har man børn med på turen til New York, er der altså også musicals, som egner sig til underholdning for børn, som den tidliger nævnte  “The Lion King” men også “Aladdin” og andre forestillinger i den genre.

Hvilke seværdigheder kan man besøge i New York?

New York byder på et uendeligt antal af mange forskellige seværdigheder, lige fra de helt store som Empire State Building og Frihedsgudinden til de mindre som Central Park og Brooklyn Bridge. Her er en storby, der bugner af aktiviteter, så uanset om man er til shopping, kunst eller historie, så kan man finde noget, der falder i ens smag. Der er mange måder, at være turist på i New York. Man kan gøre det oplagte, og gøre som rigtig mange andre også gør, at booke en bådtur til Ellis Island for at se Frihedsgudinden og øen på tæt hold. Der er også et utal af guidede ture, som man kan hægte sig på. Udover de oplagte turistdestinationer, kan man i stedet også gå på opdagelse i storbyen på egen hånd. Og opleve denne smeltedigel af mennesker, som New York  er. I 2005 blev der talt næsten 170 sprog i byen, mens 36 procent af befolkningen var født i udlandet, hvilket i den grad afspejler sig i storbybilledet. Herudover bør man næsten også besøge nogle af de kendte stormagasiner som  Macy’s, Saks og Bloomingdales for at få den oplevelse med også. Hvis man er interesseret i kunst og historie, så kan det bestemt også anbefales, at besøge The Metropolitan Museum of Art eller The Guggenheim Museum. New York kan opleves på mange forskellige måder.

Om man vælger at lave en binge-tur og kun se musicals på hele ferien, eller man hellere vil lave en pose blandede bolcher og opleve lidt af det hele med den meget inspirerende, blandede og varierede kultur er helt op til temperament og lyster. Uanset hvilken typer ferie, som du vælger at sammensætte i New York, så bliver du ikke skuffet og  du får en kæmpeoplevelse med hjem. Hvordan du får det bedste ud af din ferie til New York er helt op til dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts