Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret

Denne sommer er på mange måder speciel for de fleste af de ferieglade danskere. De fleste skal nemlig tilbringe den i Danmark. For grundet verdenssituationen er rejsemulighederne begrænset, og derfor er der rift om de forskellige sommerhuse, feriecentre mm. rundt om i det danske sommerland. Mange rejser med tog og bus, men de fleste danskere vælger at tage bilen, når de skal ud og nyde det danske sommervejr. I denne artikel giver vi dig, derfor et par gode tips med på vejen, når du skal ud og besøge de fjerneste afkroge af Kongeriget Danmark. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det måske kan svare sig at lease en bil, når du skal køre sommerlandet rundt. Vi kigger på forskellige muligheder for at lease biler, og fortæller dig fordele og ulemper ved netop denne finansieringsform. Du kan også læse mere information om Audi leasing hos Repeatly her.

Derfor skal du lease din bil istedet for at købe den

Der er mange fordele ved at lease i stedet for at leje eller købe. For det første er der ikke på samme måde en pengebinding ved at lease en bil, da du udelukkende skal betale en engangsydelse og en månedlig ydelse for, at du kan bruge bilen. Dernæst har du ingen udgifter til værkstedsregninger eller serviceeftersyn, da det i langt de fleste tilfælde er leasingsselskabet, der tager disse udgifter på sig. Du skal blot udholde udgifter til brændstof, kasko-forsikring og naturligvis den månedlige ydelse ifølge leasingkontrakten. Der er på den måde rigtig mange fordele ved at lease en bil i stedet for at købe eller leje den, når du skal ud og køre det danske sommerland tyndt. 

Lease en el-bil og få flere fordele med

Faktisk kan der endda være endnu flere fordele ved leasing, hvis du tilmed leaser en el-bil. El-biler har nemlig en lang række fordele, som biler med fossilt brændsel ikke har. F.eks. fri parkering, lavere grøn ejerafgift samt meget andet. Den nye Audi e-Tron er et godt eksempel herpå, hvor man får en rigtig glimrende bil for pengene. Går du derfor og overvejer, om den næste bil du skal have er en el-bil, så bør du bestemt kigge på at lease den nye Audi e-Tron – så er du i særklasse godt kørende, når du skal ud og køre sommerland. Rigtig god sommerferie!