aktiv ferie

Hold en aktiv ferie

Der er meget godt at sige om en daseferie, men ferier kan være så meget andet end det. Du kan for eksempel vælge en aktiv ferie, hvor du bruger dagene på at bevæge dig. Når du gør det, så kan du både få noget motion og opleve noget nyt og spændende.

Sådan en aktiv ferie kan du holde på mange forskellige måder, og du sætter selv niveauet for, hvor aktiv den skal være. Det behøver jo langt fra at betyde, at du ikke også kan lave nogle hyggelige ting på din ferie. Der er mange muligheder for at kombinere afslapning, oplevelser og motion.

Træn både kondition og styrke

Det er vigtigt, at du holder dig i form. Det skal du gøre hele livet, og når du sørger for at holde dig i gang, så vil du blive belønnet med en stærk og udholdende fysik. Når du har ferie, har du meget bedre tid til at gøre noget ekstra ud af din træning.

Du kan træne både styrke og kondition, når du er afsted. Det kan være, at du vælger at tage på en decideret sportsferie eller sportslejr, eller det kan være, at du bare motionerer lidt ind imellem de øvrige ferieoplevelser.

Tag på en cykel- eller vandretur

Du kan få nogle helt særlige ferieoplevelser, når du bevæger dig til fods eller på en cykel. Dels er du meget aktiv, og dels går det i et forholdsvis roligt tempo, der lader både krop og sjæl følge med. Du kommer også helt tæt på naturen, når du transporterer dig på den måde.

Det er både hyggeligt og slow living, der dog kan stille nogle krav til din fysik. Sådan en ferie kan være et dejligt afbræk i forhold til en travl hverdag.

Holder du ferie i Danmark, så er der er også masser af vandreruter, du kan benytte dig af.

Motioner på feriestedet

På nogle feriesteder er der mange muligheder for at motionere. Der kan være indrettet et motionsrum, der kan være en swimmingpool, en tennisbane eller andre former for motionsmuligheder. På den måde kan du kombinere en badeferie med noget motion. Den kombination er der mange, der er glade for.

Er det vigtigt for dig, at du også får bevæget dig og trænet, når du er på ferie, så kan du undersøge, hvad der findes af muligheder for det på feriestedet, inden du booker din rejse. Så kan du være forberedt på, hvad der er i området, og du kan tage dine sportssko og dit træningstøj med.

Få ladet batterierne op

Det er rigtigt, at du kan lade op ved at slappe af og komme væk fra hverdagens mange krav. Du kan også lade op ved at få motioneret regelmæssigt, når du er på ferie. Måske er det helt ideelt for dig med en kombination af afslapning og træning.

Når du både for slappet af, oplevet noget og trænet, så er det helt perfekt. Så bliver du super klar til at komme hjem og gå på arbejde og så videre, når din ferie er forbi. Foreslå dine rejsekammerater, at det sådan en slags ferie, I skal vælge næste gang. Det skal nok blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts