Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Mobildata i udlandet kan være en stor udgift, hvis man ikke er forberedt. Derfor kan det være en god idé at have et abonnement, som har data i EU inkluderet, så man ikke behøver at bekymre sig om regningen, når man kommer hjem.

Hvis du ikke har et abonnement med fri mobildata i udlandet, kan du overveje at tilføje dette til dit abonnement. På den måde vil du altid have adgang til mobildata i udlandet og dermed undgå store regninger.

De bedste abonnementer til mobildata i udlandet

Der er mange danskere, der tager på ferie i udlandet hvert år. Og det er ikke så mærkeligt, for der er jo rigtig mange spændende steder at rejse hen.

Men når man rejser ud af landet, skal man også huske at have styr på sit mobildata. For selvom man måske har et abonnement med meget data i Danmark, så kan det godt være, at det ikke er nok til at dække ens behov, når man først befinder sig i udlandet. Derfor kan det være en god idé at have et abonnement med masser af EU data, især hvis man gerne vil være online hele tiden og have adgang til sin mail, sociale medier og andet.

Hvordan kan man bruge mindre data, når jeg er i udlandet?

Der er flere måder, hvorpå man kan bruge mindre data, når man er i udlandet. For det første kan man sørge for at have slukket for sin mobiltelefons dataforbindelse, når man ikke bruger den. På den måde undgår man, at der bliver trukket data fra ens abonnement, selvom man ikke er ved at bruge det.

Yderligere kan man også sørge for at have slukket for automatiske opdateringer på ens apps og sociale medier. På den måde vil der ikke blive trukket data fra ens abonnement, hver gang ens apps eller sociale medier skal opdateres.

Hvordan du kan spare på mobildata i udlandet

Når man rejser ud af landet, kan det være en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Derfor er det en god idé at sørge for at have styr på sit forbrug, inden man tager afsted.

Det første, man skal gøre, er at slå roaming fra på ens telefon. Roaming er den service, der giver dig mulighed for at bruge din telefon i udlandet, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men hvis du har et abonnement med EU data, og du rejser i EU, kan du frit bruge din telefon.