Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Jeg er netop kommet hjem efter en god ferie i Thailand. De sidste 10 år har min kæreste og jeg rejst til Thailand i de første 2 uger af januar. Vi sætter stor pris på landet, kulturen og ikke mindst varmen og solen.

I løbet af december stiger spændingen, men på samme tid breder der sig en uro i maven. 11 timer i et fly uden muligheden for en cigaret er lang tid for en inkarneret ryger, der lever i symbiose med sine cigaretter. Frygten for de 11 timer var i år så godt som forsvundet. Det skyldes at jeg i sommers købte en e cigaret med nikotin. Det virker perfekt og jeg har ikke haft lyst til at ryge en cigaret siden jeg modtog den med posten.

Jeg rejser en del gennem mit job, men primært i EU så rejsetiderne er ikke længere end at jeg sagtens kan klare mig uden at rygetrangen bliver voldsom. Jeg havde hørt fra venner og bekendte at dampen fra en e cigaret ikke bliver opfanget af diverse røgdetektorer. Så med henblik på den lange tur til Thailand besluttede jeg mig for at teste det. Jeg har både dampet på toilettet og diskret på min plads i flyet. Begge dele uden problemer. Dog skal det siges at jeg ikke dampede amok, men et enkelt eller 2 små hiv tager den værste trang. Da det nu var testet var de bange anelser for de 11 timer i flyet til Thailand væk. Vi er nu kommet hjem og både udrejse og hjemrejse forløb perfekt.

I øvrigt havde vi også endnu en dejlig ferie i Thailand. Jeg kan varmt anbefale at starte året med en ferie der giver et kæmpe energiboost.