North Carolina

Alt fra bjerge til hvide strande kan findes i staten North Carolina. Hvis du er på udkig efter en charmerende destination, så skal du besøge North Carolina. Hvis du er på udkig efter et kystnært flugt, så skal du besøge en af ​​de tre øverste kystområder ved enten Crystal Coast, Cape Fear Coast eller de ydre banker. For fremragende rekreative eventyr i den ydre banker bør du besøge Cape Hatteras National Seashore, som er 70 miles af naturlige park. Atlantic Beach og Wilmington er to andre populære destinationer for dem, der søger til stranden. En kontrast til stranden er det North Carolina Mountains, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter, herunder alpint skiløb, vandre-og cykelture. For større kulturelle og forretningsmæssige centre bør du besøge hovedstaden i Raleigh eller byerne Durham, Charlotte eller Chapel Hill.

North Carolinas hovedstad har den største forskerpark i USA, Research Triangle Park. Dette område er fuld af toppen af ​​den linje forskning og en højteknologisk industri. På daglig basis kan der være mere end 45 tusind fuldtidsansatte på dette område. Byen Raleigh er også omgivet af en række universiteter og parker, den mest populære af disse er Martin Luther King Jr. Memorial Park. Raleigh har også mange museer og gallerier, som du kan besøge, herunder North Carolina Museum of History og North Carolina Museum of Art.

En anden populær by i North Carolina for besøgende er Charlotte, der har den berømte Hearst Tower, der omfatter Hearst Publishing og er en af ​​de højeste bygninger i staten North Carolina. Trods den store skyline Charlotte det stadig tilbyder en række udendørs attraktioner. Du kan vandre eller ride hest på Latta Plantation Park, der har over syv miles af spor på en 2.500 hektar stor park og mange vandfugle at se.

Den endelige populær by i North Carolina er Wilmington, der har fremragende sceneri med en interessant historie. Denne by ligger mellem Cape Fear River og Atlanterhavet. The Cape Fear Museum ligger her som er den ældste historie museum i staten. I downtown distrikt kan du finde gammeldags hestevognskørsel og trolley bil ture i byen. En række cafeer, restauranter og butikker kan findes i dette området downtown.

To meget populære hoteller i North Carolina, herunder guvernør Eden Inn i Edenton. Dette er en meget historisk by beliggende på den ydre banker i North Carolina. Dette er en af ​​de mest charmerende bed and breakfasts i denne region i North Carolina med en meget historiske udseende. Det har en neoklassisk stil med en wraparound veranda og blev bygget i begyndelsen af ​​nitten hundrede. Den anden populær mulighed er den gamle Reynolds Mansion i Asheville, som er en af ​​de få mursten bygninger tilbage i Asheville. Oprindeligt markeret til nedrivning denne bygning blev skånet og renoveret i en tre etagers inn. Det har gode priser værelser og er nu opført som en registreret historisk sted.

Sommer medfører varme og høj luftfugtighed. Sæsonen byder også på mulighed for varme trætte folk til at flygte op i bjergene eller strande for et velfortjent hvil. I North Carolina, er der flere strand destinationer værd at besøge, ni top sites er featured her.

1. De Outer Banks – måske den mest kendte af alle strande i Carolina, den ydre banker tilbyder meget historie samt attraktive strande. Du kan besøge det sted, hvor Wright Brothers først tog flyvning i Kill Devil Hills, samt den første europæiske bosættelse på Roanoke Island.

2. Bald Head Island – Fik fødder? Du får brug for dem her da ingen biler er tilladt på øen. Du kan bruge en elektrisk golfvogn at komme rundt, dog.

3. Atlantic Beach – Beliggende på den østlige ende af de Bogue Banks denne udvej er en del af Crystal Coast. Historic Fort Macon State Park er en populær seværdighed tæt på.

4. Figur Eight Island – Fik penge? Du skal bruge det til at besøge dette private, eksklusive resort.

5. Oak Island – ligger i Brunswick County, under Wilmington, Oak Island er et af de få sydvendte strande langs østkysten. Masser af golfbaner i området, herunder mindst én champion kursus.

6. Sunset Beach – Blot tre miles i længden, Sunset Beach er den sydligste af de Brunswick Island strande. Den eneste forbindelse til fastlandet er en én vognbane pontonbro. Wow!

7. Carolina Beach – beliggende mellem Cape Fear-floden og Atlanterhavet, Carolina Beach features shopping, en boardwalk, en stat akvarium, og Carolina Beach State Park.

8. Topsail Beach – Hvis stranden højhuset udvikling deaktivere du, så er dette stedet for dig som strenge zonelove regere landet. Under 1700-tallet pirater strejfede de nærliggende farvande. Ingen ord om, hvorvidt Sortskægs skat nogensinde er fundet.

9. Wrightsville Beach – Denne travle strand er frekventeres af Raleigh områdets beboere, da det er den nærmeste strand til State Capitol. Still, ud af staten besøgende finde det at være en favorit udvej.

Fra Virginia grænsen til South Carolina, tilbyder North Carolina strande besøgende meget mere end sand og ocean breezes. Vælg en af ​​disse destinationer, og du vil virkelig have masser af sjov i solen!